Hdyhdy Kızlar nereyi tavsiye edersiniz, şehir hastanesinden memnun olan da var olmayan da kararsız kaldım
AlEs Hdyhdy ilk doğumum şehir hastanesinde oldu ve çok memnun kaldım Allah nasip ederse inşaAllah 2nci doğumum da orada olacak ben tavsiye ederim
edaaaanurrrr Hdyhdy benim arkadaşım da şehir hastanesinde doğum yaptı imkan ve personel olarak çok memnundu ben ilk dr ali kemal berivanlı kadın doğuma gidyordum orda çok şikayet duydum tavsiye üzerine bende 26 hafta için şehir hastanesine randevu aldım umarım her şey yolunda gider
2-bebegisteyenanne Hdyhdy şehir hastanesinde doğum yapan 2 müşterim var 2 si de normal doğum çok beğenmişler hastane odaları tek kişilikmiş özel gibiydi filan dediler
Hdyhdy edaaaanurrrr ben de şehir hastanesine gidiyorum özlem hanıma çok iyi diyorlar ona hiç gitmedim bir de ona gitmek istiyorum
edaaaanurrrr Hdyhdy randevu almakla ilgili bi sıkıntı var biraz ben yarın gidecem ilk seferim bülent şimşek diye biri
MG1994 2022 de bende şehir hastanesinde doğum yaptım memnun kaldım şimdi 36+5 haftalık hamileyim tekrar orda yapacağım ama insanına denk gelmek önemli hastaneyle alakası yok Rabbim Merhamet bilen insanlarla karşılaştırsın hepimizi
MG1994 Hdyhdy Orhan kılıca gidiyordum en son gittiğimde o yokmuş Dilek tutar’a girdim mecburen oda yeni gelmiş çok memnun kaldım bütün sorularıma cevap verdi güler yüzlüydü hatta cuma günü tekrar randevum var Dilek Tutara