Yasemnnnnn Kızlar çok kötü üşütmüşüm burun tıkalı nefes alamıyorum boğaz ağrısı var uyku uyuyamıyorum zencefil zerdacal bal yapsam bişey olur mu yani 6 haftalık hamileyim ama korkuyorum bişey kullanmaktan
Sahra25 Yasemnnnnn hayır canım zencefil vs kullanma bi acile git belki serum takarlar ama zencefil ve zerdeçal için gebeler kullanamıyor
biizaaa Yasemnnnnn doktorum günde bi bardak ıhlamur içebilirsin demişti ben de aynı haftalarda çok feci hasta olmuştum boğaz ağrın varsa onun içinde pastiller var hamileler kullanabiliyor ben onunla yatışıyordum
Bebebebem Yasemnnnnn sadece parol alabilirsin ve ıhlamur ballı süt gibi boğaz yumuşatıcı şeyler çorba vs iç yat dinlen acilde de parol yapacaklar bol sıvı al 3 gebelik geçirdim ordan biliyorum olabildiğince ilaçsız atlatmaya çalış bebeğe birşey olmaz merak etme
Sahra25 Yasemnnnnn sen bi acile git şikayetlerini söyle yardımcı olurlar en azından gebeliğe uygun ilaç verirler çok geçmiş olsun canım
Yasemnnnnn Bebebebem teşekkür ederim canım bol sıvı alıyorum ama bugün baya kötüleştim gece kaloriferi kapatıyorum çok terleme oluyor diye galiba o arada kaptım