Meridaily Kızlar sadece solda 10 mm yumurta gelişmiş doktor istediğim boyutta değil dedi ama daha gelişebilir dedi ilk defa takip ediyoruz sizce ne durumda, ne yapmalıyım nasıl desteklemeliyim gelişimi?
Meridaily ozge1001 tamam öyle yapayım çok teşekkür ederim ❤️endişelendim büyümez diye 🥺 büyüme ihtimali vardır değil mi hala 🥺
Merveemctgcl ozge1001 benim de adetin 2.günü 14 mm olmuş adet bitene kadar çatlamayı kaçırır mıyım acaba
Meridaily ozge1001 ipne ve ilaç kullanmıyorum bu ay ilk kez takibe başladık doktor duruma göre bakacagız dedi. 🥺 İnşallah büyür ya bakalım bekleyecegız🥺🤲🏻
Meridaily Cimcime30 evet kuzum prolaktın ilacının etkısıymıs o lh ı yukseltmıs sanırım 🥺 yumurtlama olmamıs
ozge1001 Merveemctgcl aa baya hızlı gelişmişler doktoruna bi sor istersen bir şey demediyse kaçırmazsın bence
Meridaily Merveemctgcl günde 2mm büyürse kaçırmazsın heralde kuzum doktor ne dedi adet döneminde mi büyümüş senin de demek adet bittiği gibi olacak
Merveemctgcl ozge1001 doktorum kist de olabilir dedi haftaya kontrole çağırdı eğer yumurtaysa haftaya kadar çatlayıp gidicek diye çok korkuyorum geçen ay yumurtlama olmadı bu ay adetten önce gelişmeye başlamış olabilir mi
Merveemctgcl Meridaily geçen ay yumurtlama olmadı 41.gün adet oldum 26.günden beri pikassos kullanıyorum acaba onun etkisiyle adetten önce büyümeye başlamış olabilir mi günde 2 mm çok fazla değil mi adetim en az 7 gün sürüyo 🥲
ozge1001 Merveemctgcl inşallah kist değildir kaçırmazsın canım benim adetin 12. Günü 20 mm di 14. Gün çatlama olmuştu
Meridaily Merveemctgcl kuzum hiç bilgim de yok ki yaa🥺 araştırmalarıma göre en fazla 2mm miş, görümcem pcostu mesela günde 1.5 mm büyüyordu onun