Beriliko Kontrolden geldim sancı sıfır baş iyice aşağıda ama gelmeye niyetli değil gibi ..kilosıda gitgide artıyo neler yapabilirim sancı için hanımlar 2.bebeğim buarada
ReyhanBozdemir Beriliko benim durumumda aynı bebeğim gelişimi 1 hafta önde ve ne sancı çıkıyor ne açılma , çok fazla akıntım var adet ağrısı gibi ağrı cekiyorım aslında her an gelecek gibi ama gelen giden yok😞
Glcdmrdmr Beriliko Doğum kanalına girmiş mi acaba bende 37+4 oldum ama hiç karnım inmedi ağrım sizim yok bazıları çatı ağrısından bel ağrısından uyuyamamaktan şikayetçi bende bunların hiç biri yok çok rahatım bazen karnım olmasa hamile oldugumu unuturum heralde
Beriliko Bende hiç oturmuyorum desem yeridir evim dubleks sürekli inip çıkıyorum sürekli hareket halindeyim ama tık yok 🤷🏼♀️
Beriliko Glcdmrdmr hayır girmemiş girmesi için sancı gerekir dedi doktor bende sancı sıfır ama kafası dayalı dedi çatıya iyice
Glcdmrdmr Beriliko Her Doktor farklı birşey söylüyor kafam karıştı iyice 37 . Haftadan sonra bebek kanala iner diyende var hangisi doğru bilmiyorum ama zaman yaklaştıkça korkumda giderek artıyor:((