Rozzzzaa Busra333 Rabbim tez zamanda bebisini kucağına vermeyi sağlığına kavuşmayı nasip etsin insAllah üzmeyin kendinizi onlar çok çok güçlüler 🤲
1prens1prenses_ Busra333 bende dün doğum yaptım 36+2 günlük Acıl sezeryan şuan yoğum bakımda Enfeksiyon kapmış Bizde bekliyoruz 10 gün yatabilir dedi doktor
Busra333 Nur86 Amin insalalh:( gelişim geriliği vardı 2495 gram doğdu 🥹 enfeksiyon varmış tek ciğerinde ve zor nefes alıyor :(
Nur86 Busra333 İçinizi ferah tutun üzülmeyin Allahın izniyle geçecek. Benim kızımda doğumdan hemen sonra yoğun bakıma alınmıştı 3 gün yattı. Hipotiroidi şüphesiyle. Ama tedavi tamamlanınca onu hastaneden alıpta eve götürmek paha biçilemez ☺️ bunu düşünün. Geçip gidiyor ve geriye dönüp baktığında yıprandığınla kalıyorsun .
atlasinannesi231118 Busra333 bak doktorun ne güzel takip etmiş, riskli görünce almış şimdi küvözde toparlanıp kucağına gelecek annesi 🌸 Hiç üzüp hırpalama kendini çok şükür sağ sağlim doğdu kuzucuk
2627bal Busra333 rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah tez vakitte sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Busra333 Rozzzzaa busraanneoluyor Allah razı olsun lütfen dua edin hiç iyi gorünmuyordu bugün çok ağladım
Enesvezeynebinannesi 1prens1prenses_ sanada çok geçmiş olsun canım.Allahım kalıcı acil şifalar versin.bebeğini sağlıkla kucağına alıp evinize dönmeyi yaşanan bu zorlukları unutmayı nasip etsin 🤲🌸
Busra333 1prens1prenses_ yaaaa gerçekten miiii? Ciğerinde mi enfeksiyon ne durumda aynı durumdayız çok kötüydü bugün çok korkuyorum çok üzüldüm. 🥹😞😞😞😞😞😞😞
Busra333 Nur86 çok geçmiş olsun Allah bir ömür sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲🤲🤲 ama benim ki enfeksiyon ciğeri kötü dedi entübe değil şimdilik dedi çok üzüldüm 😞😞😞
Busra333 Nur86 Hulu61 atlasinannesi231118 Enesvezeynebinannesi Enesvezeynebinannesi Rvd Allah razı olsun hepinizden 🤲🤲🤲
Enesvezeynebinannesi Geçmiş olsun canım Allahım acil kalıcı şifalar versin 🤲 bir anne olarak ne zordur tahmin edebiliyorum … Ama sabır …. Geçecek inşaallah.Bak ne güzel tedavi oluyor.Rabbim onu en kısa sürede sağlığına kavuşturup evinize döndüğünüz günü göstersin sana 🌸
Rvd Busra333 rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine şifa versin 🙏🏻 biran önce bebenize kavuşursunuz inşallah 🥰🍀🌸