bsr147963 Kızlar selam.. Yeni bir başlık yine bir umut :( Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Erken gebelik testinde kuruma çizgisi bile yok.. İmkansıza yakın bir ihtimal gibi geliyor ama var mı pozitife dönen…..
ozge1001 bsr147963 umarım döner ama benim 11 gün pozitif 12. Negatif oldu dönmedi daha sonra 17. Gün regli oldum
Ftmnur11 bsr147963 testin fotoğrafını atarmisin lütfen ? Benimde 12.gun bugün idrarı damlattiktan sonra 2 dk içinde çok çok silik görünüyor.kuruyunca daha belirgin oluyor ama tam pozitif diyemiyorum negatifte diyemiyorum.yine kafam çorba gibi oldu Freely kaset test benimki
Rapunzelll6333 bsr147963 malesf cnm ben çok umut la bekliyorum iğne dahil 16 günde regl oluyordum çok zor az da olsa 13 günde çok silik çıkması lazım
Lemans Gün olsaydı hayalet de olsa çıkardı maalesef .. üzülmeyin tekrar deneyin . Ben de aşılama ile gebe kaldım
bsr147963 Lemans ben de kesinlikle böyle düşünüyorum 😔 ama işte kalbe söz geçirmek zor bi adet olsam da şu kafamın içi sussa keşke
Ftmnur11 ozge1001 şu an benimde aynı şekilde.dun silikti bugün negatif.ben koyulaşır diye beklerken şak diye çarpti yüzüme yine negatif 😵💫
bsr147963 Ftmnur11 benimkisi avox. Kuruma çizgisi bile yok :( hiç atmayayım en son 10.gün silik çizgi görmüştüm
ozge1001 Ftmnur11 yok hayır 12. Günden sonra hiç çizgi olmadı zaten belirgin çıkmayınca dikkatli bakmadım tekrar varsa belirgin bir şekilde çıkıyor çizgi
ozge1001 Ftmnur11 11. Gün normal kaset test yapmıştım bide akşamdı orda çizgi koyu şekilde vardı bir daha yaptığımda hiç bir şey yoktu
Ftmnur11 ozge1001 bende iğne etkisi bu kadar sürmez diye düşünüyorum aslında.ama bazı arkadaşların 12.gunde silik çıkmış iğne etkisiyle İlk denememde 9.gunden sonra hep negatifti.kuruma çizgisi bile çıkmamıştı.
ozge1001 Ftmnur11 inşallah tekrardan yükselmeye başladığı için silik çıkıyordur ben ilk defa iğne kullandım o yüzden 10 gün hiç test yapmamıştım sonra kendin regli tarihimde iğneden 17 gün sonra oldum
Ftmnur11 ozge1001 inşallah Benim ikinci denemem bu.1 yumurta vardı zaten tutmustur inşallah.belirtide arayamiyorum kendimde.igne yüzünden resmen bütün hamilelik belirtileri oluyor
ozge1001 Ftmnur11 bende 14 gün devam etti resmen belirtiler o yüzden bu ay hiç belirti aramayacağım kendimde
Ftmnur11 bsr147963 bende awox denemiştim 5 kere gercekten hiç birinde kuruma çizgisi çıkmadı Kaliteli en azından yanilmiyor insanı 🥺