Aybuke5 Kızlar bugün sağlık ocağına gittim tahliller yapılcaktı kan aldılar felan idrar içinde tahlil yapılcaktı ama sanırım tahlil için tüp yoktu hemşire de bi şikayetin var mı dedi Yok dedim tamam o zaman sorun değil dedi sormak istediğim şu idrar enfeksiyonu olsa belirti gösterir dimi yaptırmadığım için aklıma böyle şeyler geldi sorun olur mu sizce ?
Nursel84 Aybuke5 bence ıhmal etme. Gecen hafta bende tahlıl verdım hıc bır sıkayetım yokken ama idrarda lokasıt ve erıtrosıt cok fazla cıktı. Doktor ıhmale gelmez erken dogumu tetıkler dedı. Simdi ugrasıp duruyorum
Ozqeeeee Ben idrar yaparken yanma yokdu ama doktor gttm test yapildi ve enfeksiyon cikti bence ihmal etme canm
Aybuke5 Ya bu enfeksiyon çok mu kötü bişey yada neden olur hani dikkat edilmesi gereken şeyler nedir acaba
Cileklipasta İki kere idrar yolları enfeksiyonu geçirdim ilkinde hafif karın ağrım vardı tahlil verdim hafif enfeksiyon dedi su içerek atlattım. İkincide hiçbir şikayetim yoktu rutin tahlilde çıktı ve ilkinden fazlaydı ilaç kullandım. belirti vermeyebiliyor yani yaptırın mutlaka çoğu hamilede görülüyor idrar yolları enfeksiyonu.
Cileklipasta Aybuke5 bebeğe direkt bi etkisi yok bildiğim kadarıyla ama erken doğuma sebep olabiliyormuş.