nigarsnh Ablam bana çoçuğu icin kulandi sut sağma ponposunu verdi çokda kulanmamişti. Bende onu kaynatsam filan doğacak bebeğime kulansam olurmu mesela ponponun biberonunun ağizlikni değiştirib kulansam 🤔
zge13 nigarsnh canım alamayavak olanlar eşten dosttan hatta dolap letgodan vs de alıyor ki çok ihtiyaç duyarsam ben de arkadaşım ya da kardeşimden rica edeceğim. Ya da elektrikli yerine manuel alacağım ama şu piyasa da belki işe yaramazsa korkusuyla bike dışarı para verecek durumum yok ki kardeşin kaynatıp kullanmakta şahsen ben sakınca görmezdim.
seyma0661 nigarsnh ben kuzenimin pompasını aldım yıkanacak yerleri kaynatıp duruladıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum. Diğer eltim de büyük eltimin pompasını aldı
Yogurtlupilav nigarsnh hiçbirşey olmaz güvenle kullanılabilir. Biberonun ağzını değiştirip verin bebeğinize. Bunlar çok maliyetli kalemler, tek sefer kullanılacak diye bir kaideside yok.
nigarsnh seyma0661 Ponpanin biberonunuda kulana bilirmiyim bebeye sut vermek icin mesela biberonun ağizlikni emizik hisesini yani değiştirsrm yenisini alib
Talentedmom nigarsnh kaynatma plastik kısımlarını kaynamış suyun içinde beklet sonra al kaynatırsan ürünler zarar görebilir mesela bebeğin emzik ve biberonlarını bu şekilde dezenfekte edebilirsin
marsu dezenfekte ettiğin sürece hiçbir şey olmaz, az bir süre kullanıldığı için çoğu ürünü ikinci el kullanıyor herkes… ama internetten mutlaka bak o markanın ya da o ürünün nasıl dezenfekte edildiğine, farklılıklar olabilir.
Software Kızlar benimde önceden alınmış ama hiç kullanılmamış biberonum var. Ama emzik ucu sararmış beklemekten galliba bişey olur mu dezenfekte etsem