Eszr sezeryan doğumdan sonra ebe ve doktorunuz nasıl bir muayene uyguladılar vajinadan yapılan bir muayene oldu mu
Esum48 Eszr vajiandan muayene var. Kanama alanina rahim toparlanmasina bakmak ivin hem karindan hem vajinal ultrasonla bakiliyor
Asi_07 Eszr karından ultrasonla bakılıyor ilk gebeliğimden sonra öyle oldu bu sezaryende de doktorum karından bakılacağını söyledi
Esum48 Eszr doktora gore degisir mi bilmiyorum benim herhangi bi rpoblemim de yoktu. Lohusa kontrolunde oyle bakmisti doktorum
Eszr Asi_07 doktordan doktora değişiyor demek ki bende hiç duymamıştım ama bazı arkadaşlar vajinal muayene olduğunu söylüyor
Asi_07 Eszr iki farklı hastanede doğum yaptım ilkinde öyle birşey olmadı bunda da olmayacak doktordan kaynaklı olabilir bu durum
Esum48 Eszr yok hayir hic acimiyor 🫠 zaten anlik bakiyor cikariyor geri kendini kasmazsan hemen giriyor ve cabuk bitiyor hic aci olmuyor baska seyler dusununce 🥰 belki de yaomaz doktorunuz. Hic vajinal ultrasonla bakilmadi mi gebelikte 🥰
Minikturtageliyor Eszr Önce dikiş kontrolü, sonra karından ultrason. Kilolu gebeliklerde göbek yağından dolayı karın ultrasonundan pek bir şey göremiyorlar ondan dolayı vajinadan bakmış olabilirler
ASE6154 Eszr sezaryenden sonraki hafta olan kontrolü söylüyorsunuz sanırım herhangi bir sorun yaşamadıysanız sadece ultrasonla rahminizin ve dikişlerinizin durumuna bakılır