Hdyhdy bence bu kişi ile alakalı yalan yok bende hissettim dikiş atılırken ama uyuşmadım haddinden fazla iğne yapmalarına rağmen uyuşması için dizlerin ordan, bikini bölgesinde falan uyuşmadı ben hissediyorum dedikçe iğne yaptı ama aman aman acılı bişey değildi biran önce bitsin diye diş sıktım. İç dikişim çoktu sayılamayacak kadar dedi diken kişi dıştan çok yok dedi. İki kez kanama yaşadım 11 de doğum yaptım sabah 4falandı dikişlerim bitti. Annemi içeri öyle aldılar. Bir kez diktiler kanamam bi anda yine başladı tekrar geldiler dikmek için. Sonrasında 2 bacağımı da hissetmedim parmağımı dahi oynatamıyordum vizite gelince söyledim hemen sezeryan çorabı verin hastaya dedi giydim eve çıkıncaya kadar çıkarmak yok dedi her seferinde sordular his var mı diye . Demem o ki kimi hemen uyuşuyo kimi geç belki ihtiyacınız bile kalmıcak , inşallah kalmaz. Eşim bile diş dolgusu için iğne yaptıklarında hemen uyuşmuyo her seferinde 3-4 saati buluyo uyuşması o yüzden şartlamayın kendinizi acı hissederim canım yanar diye. Uzun oldu kusura bakmayın korkutma amaçlı yazmadım 🙏