miniminibebek Ece28888 bana buradaki herkes kız dedi bende kendimi öyle hazırladım kız diye ramzi ,nub,makas ,Çin takvimi ,sivilcelerim,yediğim her şey de dahil 😂meğer erkek miş bebeğim Dr kesin görene kadar inanmayın
Ece28888 ZeynepDuru17 Burda 12 haftalıktım bana erkek dediler kesin değil dediler 15 oldum doktorum sanki kız görüyorum yüzde 60 dedi kendini tam göstermiyor yarın sabah tekrar gidicem bizde kız bekliyoruz heyecanlıyız 🤷♀️
ZeynepDuru17 Ece28888 hadi hayırlısi gönlünüzce olsun inşallah banada dua edin sağlıkla sıhhatle bir tane oğlum olsun inşallah 🤲🩵🥹 haber edin mutlaka
Ebru_ebru ZeynepDuru17 Ay inşallah sizin de böyle bir postunuza denk gelirim en kısa zamanda ve cinsiyeti öğrendim bir oğlum olacak sağlıkla inşallah dediğinizi okurum Rabbim nasip etsin inşallah 🙏🥰
Almirolie ZeynepDuru17 nub genital bölge oluyor en aşağı kısım her iki cinsiyettede çıkıntı oluyor kızda düz çıkıntı ve çatallı olarak erkekte daha dik oluyor ☺️
ZeynepDuru17 Ebru_ebru Allah razı olsun canım benim inşallah o günleri de gösterir rabbim mutluluğuma ortak edrim sizide çok teşekkür ederim 🩵🤲 amin amin sizin gibi kalbi güzel annelrin duası bana yeter elhamdülillah 🥹😘🫂