melimo Kızlar selamlar, çok yeni hamileyim 🥹🥰 ama yerleşmesini küçük sancılarımı vs sağ tarafımda hissediyorum. Tecrubelı hamiş annelerimiz yazabilir mi cinsiyetleriniz neler
seyma0661 melimo her ultrasonda sağ taraftan bakıyordu doktorumuz. İlk hareketlerini de sağda hissettim cinsiyetimiz kız hala sağda takılıyor 😂 sağcı olacak heralde sjdjkdjd
Liddle_mom melimo benim kizda sagda vallaha portakalda vitamindi sagda olustu hareketlendi sagda hissettim 27 haftaligiz hala sagda surtuyo🤣🙈🌸🤍
ZeynepDuru17 melimo sağı solu bilmiyorum ama gönül olmayanı istiyor çok iyi biliyorum Allah’ım banada bir ogluş nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle sizede gönlünce versin inşallah canım sağlıkla sıhhatle gelsin 🤲🩵🥹
melimo seyma0661 ayyyy hadi inşallah benimde sağ kasıgıma sancı giriyor sanırım oraya yerleşiyor solda tık yok allah gönlümü biliyor bir oğlum var amin amin amin 🙏🏼🥰
melimo Sibellll_123 bende 11 sene önce doğum yapmıstım en son ama hayal gibi hatırlasamda oğlum soldaydı sankı ınsan ınandıgına umut etmesı kolay oluyor 🙈
ZeynepDuru17 melimo kesinlikle gönül işte Allah’ım hepimizin içinde benimde dahil gönlümüzün muradını versin bekleyen herkese beklediği sevinci yaşatsın rabbim içinde bende sende herkes inşallah 🤲🩵
minikdefnemm melimo sağda solda olması cinsiyetini belli etmez o bi sehir efsanesi🫠 efsaneye uymak gerekirse kızım sağdaydı şimdi ki solda bakalım tutucak mı😄