emirem24 Mine__ aşkim neskafe iç ara ara, bana doktorum önerdi çevremdekiler önerdi sezaryenli, Baya etki ediyor ağrı için gaz için
Kir_papatyasiii Mine__ canım bol bol sıvı tüket kayısı hoşafı kompostosu ikisinden birini saat başı iç birde bol bol yürüyüş yap
Rabia97 Mine__ kayısı suyu bende işe yaradı canım ilk doğumumda bunun için ikinci doğumumda da yanımda kayısı suyu götürdüm ve 2-3 saate bir içtim karışık meyve suyu veya kayısı suyu al iç ve ne kadar yürüsen o kadar güzel gazın çıkar
ikibaloglanannesi Sondayi hala neden çıkarmadılar ki Yürürken artık normalde çıkarılması lazım. Devlette bende öyle olmuştu Gaz için bol bol su,yürüyüş,komposto ve çorba içmelisiniz
Mine__ ikibaloglanannesi bende hiç bilmiyorum ilk doğumunda bu kadar durmamıştı bir yandan iyi ağrılarım vardı şükür tuvaletle uğraşmadım bide muhtemelen yarın çıkarıcaklar daha kolay olucak inş
Kir_papatyasiii ikibaloglanannesi canım idrarını yeterince yapmamış ki o yüzden çıkarmamışlar yeteri miktarda yapmış olsaydı çıkarırlardı zaten
Blueeberryy Yaninda birisi varsa kolundan tut merdiven cik yurumekle cikmamisti benim ama ilk biraz yuru sonra merdivenleri iki iki cik in tutma yerlerindende tut yaninda biride olsun yururkende bacaklarini biraz acarak yuru
Gulcem Mine__ Ben de ikinci sezaryenimi geçen hafta oldum. İlkine göre gazımı erken çıkaramadığım için ağrım çok olmuştu. Hemşire ayaklarımın altına sıcak su torbası koymuştu bir de oda sıcaklığında maden suyu içirmişti. Bir saat kadar sonra gazımı çıkarabilmiştim. Deneyin isterseniz oldukça rahatlatıyor.