Aylnn Kızlar tecrübeli anneler 1 beden bebek bezi ne kadar süre kullanılıyor bu arada bebegim biraz minyon olacak 1 hafta kadar geriliği var 3hafta sonra doğum yapıcam bez alıcam karar veremedim 1 beden nekadar olmalı?
Sevgik Aylnn şuan kızım 21 günlük ve 3. Paketin yarısını bitirdik 🙄 siz 4 paket filan alın bitince tekrar alırsınız. Çok stok yapmaya gerek yok. Bez fiyatları genelde aynı sayılır.
Fbt Aylnn benim oğlum 3095gr doğdu 90 lı paketlerden 2 tane kullandık sonra 2 numaraya geçtik şimdilik 2 paket alın duruma göre geçersiniz 2 numaraya
Faji Aylnn ben 4 paket almıştım bambo nature 1 paket seventh generation 1 paket molfix almıştım denem için 😀 2 bambo nature 1 seventh generation ve birkaç tane de molfix bitirdik. Kalanları napıcam bilmiyorum aslında yakında oturanlar varsa verebilirim 😀
Muhammedamine Aylnn oğlum 1 aylık yeni 2 numaraya geçtik bugün .250 tane fln kullanmışımdır 1 numara ilk 15 gün günde 8-9 kere bez değiştirdim çok fazla yapıyorlar tuvaletlerini
Gzddlk Fbt ben slepy nin yeni doğan paketinden 2 tane aldım 80 tane 1 numara 2.5 80 tane 2 numara 3.6 kg var 80 tane bitince 2 numaraya geçilir diye düşündüm ama 3.6 büyük değil sonuçta
ipeksi Benim kızım 2700 doğdu ve 1 numara bez İçeriği 45 adet olandan yalnızca 1 paket kullanmıştık hatta son 2 3 taneyi bile yeni Doğum yapan komşuma vermiştim, hemen 2 numaraya geçmiştik bence bu biraz bebeğin doğduktan sonraki gelişimiyle alakalı şahsi fikrim 2 paketten fazla almayın.
Aylnn Gzddlk bende sleepy merhaba setını aldım canım 2paket 80 tane 1 beden 80 tane 2 beden var acaba daha lazım olur mu almalı mıyım die düşündüm
Gzddlk Aylnn ya yetmezse 1 paket 1 numara daha alırız en fazla sonra 2 numaraya geçeriz 2 numara da mini yani 3.6 sonuçta ben şuan için başka almicam
Sevgik Aylnn yeter kuzum sonrasına bebişin kaka ve çiş yapmasına göre bakar alırsın. Bende ilk başta 2 paket almıştım. Sonradan 2 paket daha aldım 1 beden. Bide çok fazla almamak lazım çünkü bebiş kilo alıyor 1 beden küçük gelir 😊
Ezgisare Ben sleepy yenidoğan 5 paket aldım 40 lıydı toplam 200 tane zaten günde 5 6 tane kullansa bir ay gider bir ay anca yeter 200 tane sonra 2 numaraya geçer büyük ihtimal ya bide inşallah sleepy iyi bir markadır
Janset2105 Ben de sleepy 80 tane 1 numara 80 tane 2 numara setinden almıştım 17 ocakta doğum yaptım 80 tane 1 numara 10 günde felan bitti direk 2 numarayı kullanmaya başladım büyük te olmuyor 3500 gr doğmuştu bebeğim
marven Janset2105 iki paket 1 numara var bizde de smdi indirimli sleepylerden 2 numara mi almaliyim sizce hepsini 5 paket siparis edicem cunku 2 numara bez daha mi uzun sure kullaniliyor
GoNcaN Kızlar çok almayın derim çünkü alerji yaparsa elinizde kalabilir... arkadaşım prima aldı 5 paket 48li ama elinde kaldı... bi deneyin ona göre stok yaparsınız 🤗
Gamzelibebek Aylnn ben 2 paket 92li bez aldım. Çok hızlı büyüyorlar çok alma sonrasında zaten bitince 2 numaraya geçcen mecbur çabuk büyüdükleri için