Elemon Kızlar 34+2 haftalığım. Vajinamda iğne batması yanma gibi bir his oluyor kısa süreliğine daha sonra bebek oynuyor ve sanki idrarım gelir gibi olup vajinam sızlıyor. Sizce neden kaynaklı olabilir ? Her hangi bir enfeksiyonum vs yok.
Shrydn Elemon bende 34+6 vajına deylde vajinayla bacak arası bi batma bi ağrı var. 3 gundurde adet agrısı cekiyorum sende de oluyomu
Merveanneoluyor Elemon benim bebeğim makat duruşta ve tam olarak sizin anlattığınız gibi hissediyorum ayakları veya poposu baskı yaptığında
Muwahhide Elemon 30+1 iz bende de oluyor aynı durum , bende dikiş de var acaba diyorum dikişe mi vuruyor. Wc saat başı uğruyoruz artık 🤷🏻♀️
Cegdem Benim haftam 15 benim de batmam sancım oldu doktor idrar testi yaptı enfeksiyon çıkmadı magnezyum verdi magnezyum eksikliğinde de olurmuş
Elemon Cegdem canım bende magnezyum eksikliği zaten uzun zamandır var ama bu ağrı dünden beri var koktum açıkcası. Çok geçmiş olsun sana da canım.
DenizErensMom Cegdem meltembadem yakın bir arkadasımın kızının adı Mercan Ada o da aslında alıskın olduğumdan sanırım çok hoş geliyor ama seçenek çokken arada kalmamak mümkün değil ☺
Elemon Shrydn canım aynı batma bende de var aynı ağrı fakat adet sancısı gibi değil. Senin ki sanırım yalancı sancı.
Symchn Shrydn ben 35+0 33 haftadan beri cekiyorum adet sancısı gibi bacaklarıma sırtıma kalçama kadar atan agrılar vajinaya iğne batması ne ararsan var🤷🏼♀️😑
Shrydn Symchn evet evet bende. Kac kez muayine olundum bi sorunda yok neden boyleki. Sana bi wey dedimi doktor
Merveanneoluyor Elemon sizinki de mi makat duruşta?? Doktorum dönmesini bekliyordum dönmez demiyorum ama her geçen gün zorlaşacak dedi😞
Muwahhide Elemon rahîm ağzı yetmezliği nedeniyle dikiş (serklaj) atıldı , erken doğum riskine karşı . Şuan da mesela dikiş tutuyor bebeğimi , Allah razı olsun canım hepimizin inşallah 🙏
Elemon Muwahhide allah senin yardımcın olsun canım allah bebeğini sana bağışlasın ♥️ Dualarıma seni de katacağım bundan sonra Allahım seni de hepimizi de kurtarsın amin
Muwahhide Elemon Allah razı olsun canım benim inşallah , hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🌸 sende benim duamdasn 🙏😘💕
Symchn Shrydn vücut kendini Doğuma hazırlıyormuş canım çok normal bir durummuş karında toplanma sertlik, kanama, su gelmesi, ve ya sancı başlamadığı sürece bi zararı yokmuş her annede farklı olabilirmiş durum. Çok takma kafana ne kaldı sunun şurasında 😊🙏🏻
Elemon Merveanneoluyor doktorum öyle tuhaf ki, soruyorum makat duruş mu baş gelişmi söylemiyor. Anlayamadım nedenini