Gokceliiiiii Almirolie bende yıllar önce yemiştim birde kerimcan durmazın vidosunda görünce canım çok çekti rüyalarıma bile girdi 🤣🤣
Bsra_blc Almirolie ekşi yeşil elma, sari Kiwi bide en cokkkk nektarin aşiri derece de tüketiyorum 😄 bu aralar yeşil Erik istiyorum ama yokkk 🥹
Almirolie Bsra_blc ben bulamayacağım şeyleri kafamdan atmaya çalışıyordum ama Allahtan hamileliğimin sonlarına doğru çıktı hepsi deli gibi yedim 😂😂😂benim gibi yapmayın 25 kilo almayın 😃
Liddle_mom Almirolie ben kokorec midye ve kofteden tiksindin bide ben izmirliyim midye benim herseyim hamileyken tiksindiin mi bidaha yiyemiyormussun😱
Beybisiiiii Almirolie ya şaka gibi ama bende böyleydim 15 gün bulamadık en sonunda eşim buldu normalde öyle çok aramam yemem ama aşermeyi görmüş oldum 😅
Almirolie zge13 evett bende öyleydim hamileliğimi öğrenir öğrenmez bir bideon turşu bitirmiştim 😂😂sonra doktorum olarak zararlı deyince bidaha yememiştim
Esma006 Almirolie bu zamana kadar hiç aşermedim meyve ama tost ve dün de canım karamelli dondurma çekti 🤤
aysetcdmr_ Almirolie ayy ilk karpuz yedim sonra salatalığa limon sıkıp yedim hala da salatalığa aşeriyorum sürekli yiyorum eksik olmuyor evden 4. Aya giricez geçenlerde de mandalina çekti canım 😂