Es_Es16 Kızlar merhaba adetime 8 gün var. Ve kasıklarım ağrıyor. Adet ağrısı gibi sancılar giriyor.sizler kaç gün kala öğrendiniz 1. Sinde düşük yaptım tekrar aynısı olmasından korkuyorum
Burjuvaa Es_Es16 merhaba canım valla benim adetim normalde 5 gün falan gecikirdi baktım bekledim sabrettim 8 gün gecikti öyle test aldım direk belirgin şekilde 2 kırmızı çizgi çıkmıştı yani adetine varken bir sonuç alamazsin gecikme olunca daha iyi olur senin icin erken gebelik testi al gününde olmazsan
Busecan Es_Es16 Merhaba canım benim adetim düzenlidir gecikme olmaz çok. Regl belirtilerim olmayınca adet olmam gereken gün test yaptım hafif silik çıkmıştı. 2-3 gün sonra da kan verdim ☺️
-_MorKaka_- Es_Es16 bugün reglime 2 gün kala gebe olduğumu öğrendim dediğiniz belirtiler vardı bende 🥰
Es_Es16 İlk hamileliğimde aynı belirtiler vardı. Ama enfeksiyondan ağrım varmış. Tekrar mı enfeksiyonum var anlamadım. Normalde enfeksiyon sorunum olmadı
-_MorKaka_- Es_Es16 teşekkür ederim 😍bence biraz daha bekleyin 6 gün kala erken gebelik testi yapsanizda sonuç verir çünkü mesela benimki şuan çok çok yeni 2 haftalık ya var ya yokmuş bu yüzden biraz daha bekleyin bence,umarım gönlünüzden geçen olur hayırlı haberler alırsınız 🥰
Zliha01 -_MorKaka_- ben adetime 6 gün kala kan verdim negatif çıktı şuan adetime 3 gün kaldı ve kan verdikten sonraki gündem beri kasıklarım ağrıyor regl olacakmış gibi ama regl da olmuyorum acaba kanda daha yeni beta yükselme ihtimali olabilir mi yani pozitife döner mi sizce herkes yok diyor
-_MorKaka_- Zliha01 yani her ihtimali düşünmek lazım,belirtiler varmiydi kan verirken,geç dollenmede olabilir adetiniz gecikirse birdaha deneyin geç döllenme oluyordur belki,umarım gönlünüzden geçenler olur ümidinizi kaybetmeyin🤗
Zliha01 -_MorKaka_- kan verdiğim gün öylesine verdim hastanede işim vardı gelmişken vereyim dedim ama 2 gündür kasıklarım ağrımaya başladı adet de olmuyorum akıntım da yok normalde adet olmadan önce çok akıntım olurdu sıfır akıntı şuan iyice psikolojim bozuldu acaba kafama taktığım için psikolojik olarak mı ağrı hissediyorum diyorum iyice kafayı yedim anlayacağınız
deletedmom7263 Es_Es16 daha adetime 7-8 gun vardi. Cok asiri silik bir cizgi vardi zar zor gorunuyordu. Adete 3 gun kala koyuya yakin cizgi olmusstu. 2 defa test yapmistim
Beryy Es_Es16 sat 3 Temmuz ben çok meraklı olduğumdan dolayı beklememiştim ekstra astım alerji ilacı kullanıyorum ilaçların değişmesi gerektiği için hemen öğrenmek istedim 2 ağustosta testte çıktı beta 1110du. Herhangi bir belirtim yada gecikmem olmadı yani. Belirtim genel olarak hiç olmadı
demetmert Es_Es16 merhaba ben ovülasyon tarihinden 3 gün sonra 4 defa 2 şer gün ara ile erken gebelik testi yaptım hepsi negatifti umudumu kesmiştim, adetime 1 gün kalmıştı normal kaset test alıp yaptım direk ikinci kırmızı çizgi bariz çıkmıştı çok şaşırmıştım sanırım erken gebelik testlerinde bir sıkıntı vardı şuan 11 haftalık hamileyim