Tesen Fatma027 37. Haftadan sonra evde egzersiz ve ördek yürüyüşü yaptım sadece çok fazla değil ama yorulunca bıraktım. Yürüyüş çok yapmadım ama evde hep hareket halindeydim
OzgeDrgtlu Ahsen-01 @Nurcantas65 iyiyim kızlar çok şükür çok uykusuz kaldım ancak kendime gelebildim,doğumum normal oldu hastaneye gittim herşey iki saat içinde bitti gittiğimde 5 cm açıklık vardı yatış yapıp sancı verdiler ben hemen epidural istedim epiduralden hemen sonra 6/7 cm oldu bir iki saat sonra alırız dediler hemen 10 cm oldu açılmam 15 dk sonra aldılar doğuma 😀 kesili oldu ama şuan onunla mücadele ediyorum evimize geldik dün çok şükür
Ahsen-01 OzgeDrgtlu gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün insallah. Biz hala aynı yerde beklemedeyiz 🤣🤣 yazmayınca 2 gündür meraklandim valla 😂
Ahsen-01 OzgeDrgtlu OzgeDrgtlu kaç kg doğdu ultrosonda söylenen ile aynı miydi kg su epiduralli mi oldun ki birde 🤧 devlette olacak benimki öyle bir imkan yok birde geciktiriyor epidural saati diolar bende yarın yatiralim suni verelim derlerse kabul edecem sanırım
Nurcantas65 OzgeDrgtlu gözün aydın iyiki evde bekleyip benim gibi 5-6 cmle gitmişsin 😁 sevindim hızlı bittiğine,güle güle büyüt bebeğini. Kesiyide takma iyileşiyor,kuru tutmaya çalış (madecassol ve hematan karıştırıp) süre bilirsin
OzgeDrgtlu minemylmzzz canım inan çok özel bişey yapmadım her gün az da olsa çıkıp yürüdüm açılmayo destekleyici egzersizler yaptım o kadar
OzgeDrgtlu Ahsen-01 amin canım teşekkür ederim 🥰 evet ben zaten epidural en başından istiyordum tam tersi geciktirmiyor hızlandırıyor benim epiduralden sonra kalan 5 cm açılmam ve doğurmam toplamda 1 buçuk saat sürdü düşün sadece şöyle bir eksi yanı var hiç ağrı hissetmiyorsun ama ıkınma hissini de hissetmiyorsun makatında basınç olarak hissediyorsun o yüzden ebeler karnımdan çok bastırdı bende bir yandan itmeye çalıştım en zor kısmı karından bastırmaydı ama 10 dk içinde kucağımdaydı geçti bitti onlar bastırmasa uzun sürerdi evet bebişe 3900 kg dediler 3660 kg doğdu
OzgeDrgtlu Nurcantas65 tentirdiyottan başka bişey vermediler nedense ama yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecekler,idrarımı tutamıyorum ilk gün normaldi sonra biraz ödem oldu tutamamaya başladım o biraz canımı sıkıyor 🤦🏻♀️
Ahsen-01 OzgeDrgtlu sezaryen oldum canım 4400 Gr doğdu 4800 demişlerdi ama suyu çok fazlaydı şekerden de suphelendiler şeker testi yapılıyor gunde 3 kere bebekte çok yukarda idi kanala girmemiş dediler suni denemediler hiç
OzgeDrgtlu Ahsen-01 oyyy maşallah tosuncuuk 😍 rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin hayırlı güzel ömür versin sana da çok geçmiş olsun 🥰