OzgeDrgtlu Ahsen-01 tüm tuşlara basıyorum ama inşallah 🥺kafası tam kanalın üzerinde uzun zamandır kanala inme durumu yoktu ama rahim açılmaya başladığı için nişan geldi belki de giriyordur 🥺
OzgeDrgtlu Tesen aslında biraz daha vaktiniz var,yatış veririz demesinin başka bir sebebi mi var acaba sonuçta 41inci haftaya kadar bekleyebilir
mrvcermeli OzgeDrgtlu suni sancıyla doğum olur canım büyük ihtimalle bende birini 42 hafta da birini de 41 hafta da doğurdum buda 40ı bulu heralde sağlıkla hayırla gelsinler inşallah cnm benim 🤲
OzgeDrgtlu mrvcermeli perşembeye kadar gelmezse muhtemelen yatış yapıp suni sancı verir diye düşünüyorum bende 😏
OzgeDrgtlu Ahsen-01 bana da arttı gibi geliyor ama doktoruma nişan geldiğini bildirdim suyun veya sancım gelirse gel dedi eğer gelmezse kontrole perşembe günü gelirsin dedi öyle olursa zaten geri göndermez diye düşünüyorum 😏
Tesen OzgeDrgtlu nişanım geldi az önce. Sabaha karşı adet sancısı gibi sancım vardı şuan ara ara devam ediyor
Ahsen-01 OzgeDrgtlu Perşembeye da daha çok var ya 😂 hayırlısı ile kucağına al inşallah canım varmı artış sancilarda
Nurcantas65 OzgeDrgtlu benim 30 dk 1 sancım gelmeye başladı hadi bakalım 😂 inşaaAllah bugün bu iş biter. Sende durum ne şuan
OzgeDrgtlu Nurcantas65 ayy gerçekten miii gözün aydın inşallah hayırlısıyla kavuşun 🥹 bende hala tık yok yerleri siliyorum bugün 🥲 9 saat önce yazmışsınız görmedim görürseniz bilgilendirin merak ettim nasıl oldunuz
Asli98- Mercan0652 çatı kontrolü yapılmadı açıklık muayenesi yapılmıştı doğumdan bir gün önce çatının uygun olup olmadığı en iyi doğum anında belli olur demişti doktorum o yüzden yapmadı
Ahsen-01 Tesen gözün aydın canım inşallah sancıların da siklasir sağ salim kucağına alırsın yavrunu darısı bizlere olsun kokaylikla
OzgeDrgtlu Tesen ay gözünüz aydın resmen ben açıklıkla doğuramıyorum sizlerin doğumu başladı çok sevindim hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah bize de yazın merak ederim 🥹
Tesen Ahsen-01 Ay inşallah adet sancısı gibi sancım var şuan sadece. Yarın bebek gelir diye umuyorum 🙏
OzgeDrgtlu Ahsen-01 sancı falan yok canım 😢 öğlen 12 gibi bi adet sancısı oldu geçti gitti yerleri silmeye başladım şimdi 😄
Nurcantas65 OzgeDrgtlu ağrılar 5 dk 1 e indi bakalım biraz daha oyalanıp hastaneye gecicem 😃 inşaaAllah gittiğimde 6-7 cm derler. Darısı sana inşaaAllah