Ahsen-01 OzgeDrgtlu ya herseyimiz hemen hemen aynı bana da 3800 dedi 3600 felan olsun yanilsamda dedi 1 haftaya doğmaz ise 4 u geçerse sezaryan olabilirsin dedi 4. Gebeliğim benim diğerleri normaldi 1. Gebelik 39+3 de 2 ve 3. Gebeliklerim 42 haftada doğdular ama onlar 3-3200 felandi birde hiç birinde bunda yaşadığım bu ağrıları baskıları yaşamadım 🤧🤧
OzgeDrgtlu Ahsen-01 senin bebişlerinde nazlıymış geç gelmişler hep o zaman senin için normal bi durum canım ama doktorun dediği gibi kilo almaya devam ederse normal doğumda problem olabilir neyse ki son haftalarda çok az alıyorlarmış,inşallah bu duğumunuda normal yaparsın hayırlısıyla 🤲🏻
OzgeDrgtlu Yarenn24 gerçekten zaman daraldıkça insan sabırsızlanıyor inşallah beklediğiniz şekilde gelişir herşey hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🏻
Asli98- OzgeDrgtlu benim 3 cm açılmam vardı ertesi gün doğumum gerçekleşmişti benimde açılmam vardı sancım yoktu 😂
OzgeDrgtlu Asli98- inşallah benimde uzun sürmez çok ağırlaştım 🥹kaç cmde sancı hissettiniz kalan açılmanız çok zaman aldı mı
Ahsen-01 OzgeDrgtlu inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için sağ salim alalım kucağımıza yavrularımızı
Asli98- OzgeDrgtlu şöyle oldu 3 cm açılmam varken nstde sancı çıkmıyordu bendd bel ağrısı hissediyordum sadece ama hamilelikte hep belim ağrıdığı için anlamadım 1 gece evde bel ağrısı çektim gece biraz sancılarım oldu sabah 7 gibi nişanım geldi 9 da hastanedeydim 10 da yatışım yapıldı 13.50 de doğumum gerçekleşti ☺️
Mercan0652 Asli98- acilmaniz hızlı olmuş ya ne güzel öncesinde çatı kontrolü yapılmış mıydı size pelvik şekli falan uygun demiş miydi doktor
Nurcantas65 38 haftadan beri 3 cm açıklık var,40+0 im sancı gelmiyor bir türlü,hafif baskı var,sancı batıyor gidiyor anlamadım bende çözüm bulursan banada haber et 😂 sinirim bozuldu artık
OzgeDrgtlu Nurcantas65 ayy demeyin ben ha geldi ha gelecek diye tetikteyim sizi düşünemedim şuan 😃 doktorunuz ne yorum yaptı peki benimki bir iki güne zaten gelir diyip yatış vermedi ona güvenerek gelir artık diyorum 😄
OzgeDrgtlu Nurcantas65 nişanım da geldi bu sabah 🥹 sancı veya su bekliyorum gelirse hastaneye gideceğim
zeynephkn07 @Ahsen-01 ne sancı ne açılma yok demişsiniz ama 4 cm açıklık bayağı iyi bence bir iki güne kalmaz gelir diye düşünüyorum bebiş sağlıkla kucağınıza alın inşallah