Sazenin Ebru_ebru günler çok çabuk geçiyor ben diyim 🤭 biran önce başlasan iyi olur yavaş yavaş yaparsan sana kolaylık olur sonrasında
Ebru_ebru Sazenin Tek başıma yapacağım herşeyi dediğiniz gibi yavaştan başlayayım. Eksiklerimi tamamlayayıp ☺️
Sazenin EbruDemir81 yaaa ne güzeel 🤩 kız mı erkek mi bekliyorsunuz ✨️ hazırlıklar ne durumda 🥰 keyfin nasıl bir sorun yoktur inşallah
Sazenin seyma0661 ay ben daha başlamadım nst ye 🫠 inşallah kolayca keyifle anlattığın bir doğum olur canım 🌸🥰
Gokcegkc Son 35 gün 💙 hazırlıkların çoğu bitti ufak tefek şeyler kaldı 🥰 Allah tüm isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin. Bizleri de hayırlısıyla, sağlıkla, vaktinde kavuştursun inşallah 🤲🏻🤲🏻
Guloo123 seyma0661 kacinci haftada girdiniz nst ye ben 30 haftalik oldum aşırı sancim var sizce nst ye alirlarmi
Sazenin seyma0661 bende 32 de gitmiştim kontrole 34-35 gibi başlarız dedi şuan sancı falan da hissetmiyorum , nst de ayrı bi heyecanmış gibi geliyor bana 🤭
Sazenin Girlmama bana da sen sanki hiç hamile gibi değilsin çok kolay geçiriyorsun sadece karnın büyüyor diyorlar 🤭 aman aman maşallah diyelim nazar değmesin ✨️🌸🥰 ne olur ne olmaz başla artık bence ilerleyen zamanlarda daha zor olur insanın canı iyice bir şey yapmak istememeye başlayabiliyor
Girlmama Sazenin aynısını diyorlar karnım falan da çok çıkmadı benim ama gel gör ki yatağa girdiğimde olan ağrılarımı ya da kızımın aralıksız tekmelerini sağa sola dönerken zorlanmalarımı bir ben biliyorum ule heyatttt
atlasinannesi231118 Sazenin sus sus nazar değmesin 🧿 doğuma 54 gün var. Karnım kocaman oldu kalçamda belimde ağrı fena. Aman sağlıkla gelsinlerde bu günlerde geçer nasılsa 😍
Guloo123 seyma0661 28 .haftada başlayan bi sancim var acilde yatış verdiler yatamadım bi oğlum daha var diye o da yarın kontrolüm var doktoruma soyliyicem bakalim ne diyecek
myangelson Sazenin amiiin🤲🏻 iyiyim ya şükür 1 haftadır griptim amca kendime geliyorum öksürük devam tabi 🤦🏻♀️ inşallah doğuma kadar bir sorun sıkıntı yaşamadan gideriz 🤲🏻 sen nasılsın iyi misin 🌸
Esrakzly Sazenin gununde gelsinde ama görmek içinde çok sabirsizlaniyorum 😅 saclari var mi tombis mi elleri yanakları kime benziyor