• Gebelik
  • 📌 Kızlaaar Şafak Kaç ? 🤔⏳️

seyma0661 evet cnm ilk cocugumda da yattım serum veriyorlar sürekli nst de takip ediyorlar bide eğer haftana çok varsa ciğer geliştirici iğne falan yapıyorlar eğer doktorun sancı yok dediyse sizde hissetmiyorsaniz bisey olmaz allahin izniyle gece gece kafanıza takmayın

Sazenin Tek başıma yapacağım herşeyi dediğiniz gibi yavaştan başlayayım. Eksiklerimi tamamlayayıp ☺️

myangelson tansiyonun düzeldi mi canım✨️ sen de nasibini almışsın gripten desene 🫠 ballı ılık süt içiyor musun? O bi tık rahatlatıyor gibi. İnşallah çıkmaz daha bir sıkıntı canım son günlerimizi de güzel atlatırız🌙 bende de bir ara öksürük oldu şimdi yok ama boğazımın bi tarafında ağrı var o gitmedi 3-4 gündür İnşallah tekrardan başa dönmez

Sazenin son 11 ne gelen var ne giden doğurmak için bütün tuşlara basıyorum ama nafile 😂😂

Girlmama dışarıdan baktım yeşil türbe içine girdim estağfurullah tövbe bizim hayatlar desene 🤣 bende hep uyanıyorum dönerken gece 4-5 kez tuvalete kalkıyorum 🫠 inşallah az kaldı tatlı tatlı minik eller ayaklar alacak bu göbüşlerin yerini🌸🥰

tugbaa-54 inşallah sağlıcakla kavuşun çok az kalmış 🌸🤩🥰

Ceylantt ay bana da oluyor hala 😶‍🌫️ annem çok kızıyor bi sürü şey aldın yeter daha alma diye 🫠 benim gözüme ise hep çok az geliyor sanki daha çoğuna ihtiyacım varmış gibi hissediyorum 😅 kıyafetleri yıkayıp ütülerken insan aslında ne çok olduklarının farkına varıyor 🤭 inceli kalınlı müslinli pamuklu benim 20 tane örtüm varmış mesela yıkayınca fark ettim 😅 illa eksik olur ama tamamlanır artık sonrasında da

Liddle_mom inşallah canım benim 🤍 minik prenses de kolayca doğsun sağlıkla gelsin 🩰✨️

gizemyil sakin ol kız inşallah sağlıcakla kolayca doğar iyi düşünelim iyi olsun🌸🥰

2cicekannesi_ son haftalarda belki çok beklediğin için geçmiyordur 🤭