Roonniee 28+4teyim ve her sabah şiş uyanıyorum karnım çok gergin su içerken az yudumla içemiyorum 500 ml tek dikişte bitiyor içmesem ağzım kuruyo yemeği gerçekten abartmıyorum ama karnım hemen davul oluyo nasıl besleniyorsunuz neler yemem lazım şişmemek için 😢
Ayer24 Roonniee öncelikle şeker yüklemesi yaptırdınız mı su ve ağız kuruluğundan dolayı şekerinizin olabileceğini düşündüm.. öğünlerinizi azar azar sık sık yiyin ara öğün mantığını oturtun yeşillik yoğurt kefir gibi ürünleri her gün mutlaka tüketin ve tabi ki bol su için..
tugces87 Roonniee bu son bir haftadır akşam yemeğinde çorba, salata,yoğurt, yanına ek bi yemek yediğim anda şişiyorum yerimde duramıyorum resmen. Ek yemek de 5-6 kaşık ıspanak-kabak yemeği gibi sebze yemekleri yani. Midem mi sıkışıyor ben de anlamadım
Pinarkorkmazer Roonniee karbonhidrat börek kek vs yiyorsan miden rahatsız olur. Diyabet hastaları nasıl besleniyorsa öyle beslen bedenin rahatlar ve sürekli hareket halinde ol beyaz ekmek makarna vs şişirir karnını
Roonniee Ayer24 evet yaptırdım yüklemeden 2 saat sonra bile 95 çıktı en fazla yesem de yemesem de dünyaları yemiş gibi oluyorum e canımın da çektiğini yiyorum karnımın da bu şişlik ve gerginlikten çatladığını düşünüyorum
Ayer24 Roonniee ben hamilelikten önce sizin gibiydim ıbs rahatsızlığım var hamileliğin başlarında da dediğiniz gibi çok şişiyordum şimdi diyet yaparak ilerliyorum be çok şükür eskisi gibi rahatsız değilim sadece yemeği çok kaçırdığım da oluyor yemeklerin yanında birer kase yoğurt yiyorum ara öğünde kefir içiyorum ve bol yeşil salata yiyorum her gün bunlar bağırsaklarımı çalıştırıyor kabızlık çok yaşamıyorum ve şişmiyorum :)
Roonniee tugces87 evet ben de sebzeyi çok severim ama klasik yesemde şişim yemesem de şişim tuvaletten sonra da rahatlamış hissedemiyorum
Roonniee Ayer24 sanırım bende de öyle karnım açlıktan gurulduyo ama öyle şiş ki sanki sofradan yeni kalkmış gibi oluyorum şu an da öyle hissediyorum