cerengeredeli Bebelondan sipariş veren var mı kızlar, ürünler göründüğü gibi mi. Başka onerebileceginiz yerler var mi
seyma0661 cerengeredeli orayı bilmiyorum da minicity var forumda denk gelmiştim görseldeki gibi geliyormuş ve fiyatları da uygun kumaşı güzelmiş. Ben şimdilik 3 aya kadar aldığım için deneyemedim insallah doğumdan sonra mutlaka deneyeceğim
cerengeredeli seyma0661 ya teşekkür ederim. Bsnde cinsiyeti öğrendim bugün ufaktan almaya başlamak istiyorum o yüzden araştırıyorum
dilaradoyan seyma0661 görümcem kızım için hep buradan alışveriş yapıyor. Beğenip alıyor ki gerçekten çok güzel modelleri var. Genel olarak bende memnunum sadece eşofman kalıpları yaşa göre küçük oluyor. Bunu bilerek 1 beden büyük almak gerek bence. Kazak pantolon kalıpları da ya tam ya büyük
seyma0661 cerengeredeli yaz bebeği olacaksa henüz güzel şeyler dökülmedi baharlık pijama vs bakabilirsiniz ama
cerengeredeli seyma0661 temmuz doğum diyor doktorum. Yaz aylarj için değilde Eylül sonundan sonrası için 3-6 aylıkları ilk etapta alasim var. Dediğiniz gibi yazlıkları daha çıkmadı
Yqmrzer cerengeredeli evet gayet guzel geliyor ama kalıplar biraz küçük alırken 1 veya 2 yaş özellikle büyük alınmalı