Teacherr AnayimBenAna_ ayy ebnce filli boya kum beyazı harika momento silan daha yeni boyattım efsane
AnayimBenAna_ Nilayy95 ya jotuna baktım ama iç cephede iyi değil gibi yorumlar gördüm o yüzden çok ikilemde kaldım. Parası önemli değil kaliteli olsun istiyorum
Nilayy95 AnayimBenAna_ benim evimdede polisan var memnunum. Bizimki dingin gri. Arkadaşım kumsal beji boyattı çok güzel durdu. Ama mat ve parlak olmasına dikkat edin. Parlak sanırım karanlık evler için öneriliyor. Çok ışık görüyorsa mat.
yeni_anne2 AnayimBenAna_ kalite olarak benim için polisan şahsen önceki kullandım boya ve polisan arasındaki boyayı kalitelisini farketimm resmen
AnayimBenAna_ yeni_anne2 şuan mevcut boyam filli boya resmen nefret ettim iğrenç ne siliniyor sürekli iz kalıyor hemen karar vermem lazım hafta sonu boyanacak ev
yeni_anne2 AnayimBenAna_ evett işte bende bu yüzden boyadım zatenn bildiğin duvardaki boya kir toz tutuyordu silinmiyordu da çok şükür hallettik polisanla
mavikelebek54 AnayimBenAna_ benim evimdeki boya da filli boya hiç memnun değilim silinmiyor leke kalıyor çok kötü. Annemin evinde jotun marka kullanmıştık en son çok güzel parlak siliniyor leke belli etmiyor. Bi dahakine jotun tercih ederim heralde
Teacherr AnayimBenAna_ aa çok şaşırdım şuan benım kayınpederim filli boya fabrikasında çalışıyor yıllardır biz hep ordan alırız hiçbir sorun yaşamıyoruz
AnayimBenAna_ Nilayy95 mat tercih edeceğim evet. Şuanki gri tonu ben bej tonlarına çevirmeyi düşünüyorum
bereninannesi__ AnayimBenAna_ benim mağaza da ev de aynı marka aynı renk. Filli boya/kum beyazı. Çok güzel ferah. Tavsiye ederim