Cnhavva Mavikelebek3434 seni tirmalayip sonra olmesinden korkmussun ama o kendi hastaligindan olmus o seni stres yapmasin benim dusundugum sokaktan sahiplenilen bi kediyse ki kuduz gibi baska rahatsizligi falan olsa veteriner soylerdi bence kan vermissin kanda da bisey cikmamis biraz yaninda durmakla toksoplazma da gecmez cizdigi yeri solusyonla guzelce temizlediyseniz sonradan herhangi bi anormal kabarma da olmadiysa korkmana gerek yok ufak cizikle kuduz bulasmasi cok dusuk
Sbrn78 Mavikelebek3434 kedi direk hiç belirti vermeden vefat etmezdiki ki kudz olsaydı hatta size saldırırdı ağzı köpük salya olurdu falan heralde öyle biliyorum bence stres yapmayın kuduz icin test falan varmı acaba anlaşılabilinen kediler kuduz olunca nasl anlaslr onu araştrn internetten belirtilerine bakn işallah böyle bir şey yaşamazsnz
Mavikelebek3434 Sbrn78 yok cok durgundu cok sakindi koselere saklanip duruyordu bilmiyorumki internette baktikca olecegimi dusunuyorum 😭
Sbrn78 Mavikelebek3434 internete bakınca kedilerin kuduz olduğu nasl anlaşlr davranış degisikliği salya üretimi kas spazmları yazılar ve kedi ortalama 3 4 günde vefat eder yazıyor kedi sizde ne zamadan beri vardı ısırdığı yerde hissizlik falan oluşur diyor bence normal bir vefattr kedi icin benide kedi tırlamadı hemde baya derin sıyrklar sokak kedisiydi yasyormu bilmiyorum ama bir şey olmadı sizede olmaz kendinizi korktutmayın lütfen 🙏
Blueeberryy Cocuklugumdan beri evimizde kedi eksik olmuyo kuduzdann ölen bi kedimiz olmadi korkma kedi eceliyle ölmüs augmentin kullandim yazmissin augmentin ve klavunat esdeger icerikleri ayni zaten aklinda kalmasin antibiyotigini ic en azindan -
TwinsAndBeren Mavikelebek3434 kız korkutma kendini beni de strese soktun kedi kuduz olsa belirtileri olurdu son evrede ağzında salya köpürme vs olurmuş internetten bak belirtileri yoksa korkma sokak kedisi de değil ev kedisinde kuduz olma ihtimali çok çok düşük ihtimal kendini strese sokman bebeğe daha çok zarar verir
Blueeberryy Mavikelebek3434 internete bakip korkutma kendini oraya basim agriyo yazsan tümorden yazar 😅😅 beni ne sokak kedileri tirmikladi haddi hesabi yoktur hamileyken bile sokaktaki hasta kedilere antibiyotik ve vitamin veriyodum ben 🥰
Sbrn78 Mavikelebek3434 oldu canm benim baya sokak kedisi yani önemsemedim kediyide görmedim hiç haliyle ama korkulacak bir şey yok bence kötü bir tesadüf yaşyorsunuz sadece
Sbrn78 Mavikelebek3434 kduz titrosyon testi varmıs hayvanlar icin keşke öyle bir imkan olsaydı yaptrsaydnz
Blueeberryy Mavikelebek3434 dun isirdigi yeri sabunla yikadinmi bugunde doktorun verdiği antibiyotigi ic 🙃 kendinide korkutma
Mavikelebek3434 Blueeberryy evet yikadim sirke kolanya dezenfektan doktum cok piskolojim bozuldu asi yaptirmadigim icin olursem diye korkuyorum yaptirsam bebegime bisey olur diye korkuyorum😭