MujganisMom ![ Kızlar merhaba sperm testinden anlayanlar bakabilir mi rica etsem bir anormallik var mı? 🙏🏻
minkmom_25 MujganisMom ileri hızlılar kötü ileri yavaş ve ileri hızlı bazen birbirinden ayrılamıyor. Bence çok kötü değerler değil. Keçi boynuzu kürü uygulayabilirsiniz
Ceku256 Canım morfoloji bozuk görünüyor. Varikosel falan mı var. Üroloji uzmanı daha iyi bir cevap verir tabiki ama morfoloji <%1 biraz sıkıntılı bir sonuç maalesef MujganisMom
MujganisMom denizbennn Valla bilmiyorum ki onu burda mı gözükmedi acaba e nabızdan baktım da bunlar gözüküyor sadece.
MujganisMom denizbennn Morfoloji bunları genelini kapsayan şey değil mi aslında bu değerleri içermiyor mu acaba tam bilgim yok ama?
denizbennn MujganisMom inanın bir fikrim yok ama morfolojiyede bakıyorlar sana bi doktorun hesabını veriyim üroloji cevap veriyor doktor ona bi atıp sorun isterseniz sonucu instagramda
denizbennn MujganisMom drtanselkaplancan sorabilirsiniz testlerin sonucunu atın direk iyi mi kötü mü diye sorun
MujganisMom denizbennn Canım doktor cevap verdi de durumların iyi olmadığını söylüyor ya çok kötüyüm.😕
denizbennn MujganisMom ben yazdıgımda döndü birkaç kişiye daha önerdim onlarada döndü. İnşallah sizede döner. Dönmezsede bi doktora gösterirsiniz randevu alıp🙏
MujganisMom denizbennn Aynen belki şuan meşguldür o yüzden dönmemiştir bekleyelim bakalım. Teşekkür ederim. 🥰
minkmom_25 MujganisMom valla benim eşiminde ileri hızlısı düşüktü yumurtlama testi ile ilk denemede gebe kaldım
MujganisMom minkmom_25 Bende ovulasyon testi denedim ilişki de oldu ama gebelik oluşmamıştı. Bunun için ne yapabiliriz acaba doktora da soracağım ama kafama takıldı ya.
minkmom_25 MujganisMom ilkinde olacak diye bir şey yok yine deneyin. Kafanıza takmayın. Keçi boynuzu kürü çok iyi geliyor.onu araştırın bence
MujganisMom minkmom_25 Bir buçuk sene olacak düşünüyoruz istemeden de kafasına takıyor insan deneyeceğim inşallah. Teşekkür ederim. 🥺