Saraylokumu Kızlar 11 haftalık hamileyim az önce lekenenmem olduğu için kontrole gittim doktor bana birşey yazdı fitil gibi içime yerleştiricekmişim. Yargılamayın ama bilmiyorum nasıl yapacağımı. Ben bunu nasıl kullanıcam yardımcı olur musunuz bana lütfen
dilaradoyan Saraylokumu progestan vermiştir. Daha önce fitil kullandınız mı? Vajinanızın içine yerleştireceksiniz mümkünse en az 1 saat ayağa kalkmamak gerekiyor yerçekiminden aşağı akmasın diye. Ben uyumadan alıyordum
GulsenUlu Saraylokumu vajinaniza iteceksiniz, ellerinizi yikayin, hangi pozisyonda rahat ediyorsaniz, comelerek, yatip bacaklarinizi büküp kendinize cekerek, bir bacak sandalyede ayakta vs itebildiginiz kadar ileri itmeye calisin.
Gulsbaby Saraylokumu vajinal fitil kullanımı yazın youtubea detaylı anlatım videosu var işinize yarayacaktır
Guler_45 Progestan mı? Ben ağız yoluyla almıştım eğer o ilaç ise. Diğer türlü vajinaba sokup en az 20 dakika ayağa kalkmadan uzanacaksın.
Saraylokumu GulsenUlu İtebildiğim kadar değil mi korkulacak birşey yok yani bildiğimiz içime koyup içeri ittiricem
GulsenUlu Saraylokumu aynen oyle. Hic korkmayin zaten parmaginizin gidebilecegi mesafe belli 😅 o biraz eriyecek iceride, kalani bir sure sonra camasiriniza akacak, sakin korkmayin. En iyisi gece yatmadan tuvaletinizi yaptiktan sonra almak. Daha uzun sure yatarsiniz. Gecmis olsun. 🙏🏻