ftmdyn22 _Gizem__98 bende 4+5 teyim ve aşırııı kasık ağrım var ikinci gebeliğim ilkinde bu kadar ağrı yapmamıştı benimki yeni olduğu için rahme yerleşiyor diye düşünüyorum sizinde rahminiz büyüdüğü için kasıklarınıza vuruyor olabilir
deletedmom43191 _Gizem__98 bu haftalarda ağrı olmuyor fakat enfeksiyon olabilir veya üşütmüş olabilirsiniz
Mervecimmm _Gizem__98 hamilelik boyunca dönem dönem kasık ağrısı yaşamanız normal. Bebek büyüdükçe rahim de büyüyor ve bu durum kasıklarım ağrımasına sebep oluyor. Önemli olan şiddeti ve sıklığı eğer çok şiddetli ve günler süren ağrılar varsa doktora gitmekte fayda var.
2boysmother ftmdyn22 benim de oğlumda göğüs hassasiyeti olmuştu. Şuan bat 14 Şubat fakat aşırı kasık ağrım var enfeksiyondan şüphelenip idrar testi verdim enfeksiyonda yokmuş. Test yapsam çıkar mı acaba emin olamadım
Bahar77777 Canım 25+5 haftalığım benim bile kasık ağrım var 2 gündür felan adet ağrısına benzer bi ağrı o beneğin büyümesiyle kese gelişimi ile alakalı ama tabi çok şiddetliyse doktoruna sor belki idrar yolu enfeksionu vardr
Ssdg Bahar77777 selamlar sizde bu ağrının yanında baskı hissi de oluyor mu haftamız aynı benimde 2 haftadır ağrılarım başladım baskı hissi ve ara ara girip çıkan ağrım oluyor
_Gizem__98 deletedmom43191 enfeksiyondan şüpheleniyorum ya doktoruma ilaç yazdırmayı düşünüyorum bi tahlil vereyimde ona göre yazar varsa
Bahar77777 Ssdg yok canım baskı hiisi olmuyor sadece adet sancısı gibi sancım çok oluyor gün içerisinde