fairytale07 Bu durumu yıllardır yaşayan bir insan olarak konuşuyorum en büyük ilaç gerçekten Allah’a sığınmak diyorum namaz kılmak Bol bol TV’den inşirah Suresi vs tarzı ayetler dinlemek okumak Bunlar bir nebze de olsa rahatlatıyor ben ergenliğimden beri yaşıyorum şu an 24 yaşındayım lohusalıkta ilk çocuğum da şu an ikinciye hamileyim inanılmaz kalp krizi mi geçiriyorum deliriyor muyum işte vs vs ölüm korkusu hem anksiyete hem panik atak Bunları dibine kadar yaşamış bir insanım hatta küçükken o kadar çok ölüm korkum vardı ki hastaneye giderdim aileme yalan söylerdim türlü bahanelerden hastaneyi görünce rahatlardım hani olurda herhangi birşey olursa burada müdahale ederler ( hastanede ) veya kalp krizi geçirirsem vs diye kendimi avuturdum kendime çıkış kapıları arardım böyle aşamadığım çok düşünce vardı zamanla azalıyor herşey geçiyor emin ol güçlü olmak zorundayız,çok saçma bir düşünce yüzünden günlerce etkisinde kalıyorsun.. Kimsenin seni anlamadığını çaresiz hissettiğini sanki tek dünyada sen yaşıyormuş gibi hissedebilirsin ama 10 insandan belki 9unda var artık bende normalde neşeli bi insanım ama bazen öyle dipte oluyorsun bu ataklar yüzünden sadece teslim olacağın Allah olsun yöneleceğin o zaman yükün hafifliyor . Allahım hepimizin yardımcısı olsun canım🤲🏻🤍