Lavinyam06 Nisannurr benim 8. Gün yaptığımla bugün yaptığım aynı gibiydi ya :( koyulaşma yoktu bence iğnenin etkisi hala geçmedi ben öyle düşünüyorum
Lavinyam06 Nisannurr benim adet olacak gibi kasıklarıma Ağrı giriyor iğne batması gibi göğüslerim de acıyor sanırım adet olacam :(((
Nisannurr Lavinyam06 canım benimde göğüslerim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ama regl ile gebelik belirtiler aynı sayılır
Lavinyam06 Nisannurr hayırlısı olsun inşallah canım eşinin değerleri normal mi en son ne zaman test verdi
Lavinyam06 Nisannurr benimkinde problem yoktu bir sene önce iyiydi bu sene tekrar verdi yerle bir olmuş değerler o yüzden sordum bence tekrar versin eşin
Nisannurr Lavinyam06 haşla haşla çok ilginç.. sigara kullanıyor mu ? Yada ateşli hastalık geçirdi mi ? Bunlarda etkiliyor. Birde sperm kalitesi arttırıcı vitamin takviyeleri var dert etme canım
Lavinyam06 Nisannurr içmiyor canım sigara ateşli hastalık falan da geçirmedi :( bilmiyorum bizde çok şaşırdık sonuca hatta
Nasip-1 Gayeaydin bende de baş agrısı sag ayakta sancı belde sancı var iki gün önce gögüsümde agrı vardı şimdi yok inşallah olmuştur yaa