Nisannurr Lavinyam06 bana da bitir etek yok dedi diğeri düşüklerin bundan kaynaklanıyor kalp atılı duyulduğunda iğne dedi diğeri hamileliği öğrendi öğrenmez iğne dedi 🤷♀️ her kafan bir ses ama ben hemen iğne yaptırmayı düşünüyorum
ozlemsn Nisannurr inşallah bakalım bende adet zamanı tekrar gidicem denemeye bu ay rahim filmi için ara verdik tedaviye inşallah en kısa zamanda kavuşalım mucizemize
Nisannurr Lavinyam06 bende ağrı yok ama göğüsümün kenarlarında hassasiyet olup geçiyor sabit bir şey yok
Lavinyam06 Nisannurr benimde dediğin gibi kenarında ara ara yokluyor dokununca da hafif sızlıyor birde aşırı halsizlik uyku hali var Birde midem de yanma hissi ağzıma acı su geliyor gibi :( ilk gebeliğimde de bu yanma vardı ama iğnenin etkisi de olabilir
Nisannurr Lavinyam06 benimde ilk gebeliğimde mideden acı su geliyordu, bende şuan öyle bir şey yok ama inşallah hamileyizdir
Nisannurr Lavinyam06 aa senede bayağı belirti var. Bende sadece karın ağrısı sivilce ve hafif göğüs ağrısı var
Nisannurr Lavinyam06 inşallah 🤲🤲 aslında sabah test yapmak istiyorum ama yanlış sonuç çıkmasından çekiniyorum 🙄 5 tane testim var evde
Lavinyam06 Nisannurr bende duramıyorum yapmak istiyorum ama moralim bozulur dıye de korkuyorum sanırım 🥹