denizbennn Kubraaa04 İnşallah bulursunuz. Bende var şuan bu ay kullanamadıgım göndermek isterdim ama çok uzagım ve ilaç soğuk zincir sıkıntılı yani göndermekte
Kubra-1997 Kubraaa04 evet bende aşılama için aldım Ocak ortası ve şubatta Eminönünde bi eczane var ama sgk anlaşmalı değil aradığın tüm ilaçlar var zaten sana cerilen ilaç devlet karşılamıyor
Rosemihra Kubraaa04 orda mutlaka yardımcı oluyorlar . Nerede oturuyorsun sormadım ama uzak mı yakın mı
Kubraaa04 denizbennn Allah razı olsun düşünmeniz yeterli dua edin yeter bize 🙏 rabbim tez zamanda bebişinizi göndersin size🥰
pinaaardmr Florya tarafına yakınsanız medicalpark hastanesinin yanında güvener eczanesi var orayada sorun ben ilaçlarımı oradan aldım hep. 02125922324
Kubraaa04 Mrvkc12 çok çok iyi olur çok teşekkür ederim 🙏🙏 belki kendisinde yoksa bile eczacı çevresinde vardır
eliff__ Kubraaa04 canım Şişli Fulya tarafında tüp bebek merkezi var bahçeci fulletüp bebek merkezi oradaki bütün eczanelerde bulunuyor
Kubraaa04 Aliaras2022 yarın sabah burdaki eczaneleri bi arayayım bulamazsam yazayım size cumartesi kesin kullanılması lazım çünkü çok teşekkür ederim