nurmltli61 Bebeğimin suyu az lütfen dua edin bi an önce toparlayıp evimize gidelim erken gelmesin nolur dua edin hamiş anneler dualarınızı bekliyorum lütfen 😔😔
mihraninannesi02 nurmltli61 kaç haftalıksın Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla çıkarsınız havuç suyu çok öneriyorlar suyun azalmasına
esrasavas nurmltli61 su azlığında havuç suyu öneriyorlar canım genelde etkiside oluyormuş kaç haftalik acaba
esrasavas nurmltli61 allahim hayırlısı ile vakittinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💐🤲
hanims Allah yardımcınız olsun, sağlıkla çıkın inşallah. havuç suyu öneriyorlar, doktorunuz onay verirse bol bol tüketin inşallah faydasını görürsünüz.
nurmltli61 mihraninannesi02 amin inşallah çok teşekkür ederim 29 haftalığım daha cok küçüğüz nolur vaktinde gelsin🥹🥹havuç suyu içiyorum😔
mihraninannesi02 nurmltli61 inşallah iyi olacaksınız stres yapmamaya çalış bebeğinde hissetmesin🥲 dua et bol bol 🥰🥰
asyya1_ nurmltli61 benim de bebeğimin suyu azdı havuç suyu içtim ve gün içinde çok su tükettim 4-5 litre kadar toparladı çok şükür
EDS @"nurmltli61 ins zmaninda kucağına alırsın bende 30 haftaligim erken doğum riskim var malesef dua edelim bol bolzamaninda gelsinler
Brgmde Daha bugün televizyonda izledim saraçpğlı anlattı amniyon sıvısına sabah ve akşam olmak üzere havuçsuyu içince artıyor diye anlattı rabbim inşallah yardım eder kuzum
Elifimsib nurmltli61 24. Haftadayım bana da doktor bugün suyun azalmış bol su iç dedi ama zaten günde 3 lt su içiyordum ve araştırdığım kadarıyla su tğketimiyle falan alakası yokmuş. Bebek sürekli kasılıyor, bi noktada toplanıyor doktor su azlığından dolayı dedi. Havuç sıyu ve deveci armudu çok öneriyorlar onları tüketmeye çalışıyorum bol bol haftaya kontrole gideceğim. Sizinki neden azalmış bir şey söylediler mi acaba
nurmltli61 Elifimsib aa sizi yatırmadılar mı 🥹 bi çok sebebi var diyolar tam bi sebep vermiyorlar ve düzelene kadar burdasın diyolar havuç suyu tüketiyorum su da çok içiyorum normalde de çok içiyordum 🥹