Dfnsyn 35+0 gebeyim, göğüs ucu kremi ve gümüş kapağı şimdiden kullanmaya başla diyor çevremdekiler. Siz ne önerirsiniz hanımlar
Busetacir Dfnsyn gümüş kapak doğuma 2 hafta kala günde birkaç saat takarak zamanla süreyi azaltarak kullanılıyormuş. Kremi dd ara ara sürebilşrsin kuruluk olmasın diye
Rtbli Göğüs ucu kremini ben de 35. Haftada başladım aklıma esince kullanıyorum. Kuruluk dökülme vs olmadı mı sizin uç kısımlarda?
Rtbli Dfnsyn evet sol tarafta uç kısımda döküntü gördüm kurumuş bir sekilde ondan sonra kullanmaya başladım. Bir de bebek doğmadan göğüs uçları bakımlı olmalı diyor uzmanlar. Sert deriyi yumuşacık yapıyor çok fark etti bende
Dfnsyn Rtbli ben de başlayayım o halde, 35+0 erken olmaz sanırım. Göğüsleri uyarmayın çok ellemeyin diyorlar
Rtbli Dfnsyn üç kısımlara kremi yedirecek kadar baskı uygulayarak parmak ucumla sürüyorum ben canım zaten kremi elime alınca vücut ısımla eriyor hafif. Evet çok masaj yapar gibi yapmak uyarıp kolostrumun gelmesine sebep olabilirmiş.. dikkatli kullan sende.
Rtbli Dfnsyn rica ederim. Gittim baktım gümüş kapaklara saçma geldi bana. Araştırdım yorumlara vs baktım aldık ama kullanmadık diyen çok o yüzden almayacağım bende gereksiz görüyorum şu an ihtiyaç olursa alırım
Talentedmom Dfnsyn ben ilk doğumda çok göğüs yarası çektim denemediğim şey kalmadı kan akıyordu ağlayarak emziriyordum tabi o zamanlar gümüş kapak yoktu ama arkadaşım kullandı kesinlikle al hiç yara olmadı dedi alacağım mutlaka alın bulunsun
Talentedmom Dfnsyn gümüş kapağı soruyorsan onunla ilgili hiç bilgim yok hiç kullanmadım ama alacağım kullanan birine sormak daha dopru olacaktır ben de öğreneyim
Talentedmom Dfnsyn sürmesen daha iyi emzirme eğitimi almıştım doğum öncesi doğumu başlatma gibi durum oluyormuş sürmeyin demişlerdi ki daha erken haftanız 37 ve sonrasında sürmeye başlayın isterseniz
dilaradoyan Dfnsyn göğüs ucu kremi alıp sürmeye başlayın şimdiden ki emme öncesi göğüs ucu nemli olsun çatlama ihtimali azalır