birdilektut15 Kızlar klomen kullandım büyümedi geçen ay femera kullandım büyümedi bu ay yine femera kullandım 11.gün 10.8 mm di 15.gün tekrar gidicem cumartesi acaba şu 2 gün yumurtlama masajı denesem büyür mü yumurtalarım yumurtlama masajı deneyen var mı
buse76 birdilektut15 denemekte fayda var birde yumurta büyümesi için çörekotu bal tarçın diyorlar adetin 2. Günü başlayıp 12 güne kadar yenmesi gerekiyormuş ben geçen ay femara kullandım adetim bittiği ertesi gün felan gitmiştim yada iki gün sonra iki tane vardı 19 mm 13 mm di femara daha güçlü bir ilaç hâlbuki
nurssmom birdilektut15 ben geçen ay Klomen+ovitrelle kullanmıştım onlarda 16.17. Gün büyümüştü. Bu ay Letu kullandım 13.gündeyim ovulasyon testim pik çıktı. Ama demir ilacına başladım. Demir hamile kalmak ve devam ettirmek için çok önemliymiş. Vitamin değerlerinize bakıldı mı bence kesinlikle baktırın ona göre devam edin
nurssmom birdilektut15 ayrıca yumurtlama masajıda yaptım unuttuğum günler oldu ama nerdeyse 4,5 gün yaptım
nurssmom birdilektut15 yumurta büyüdüğünde çok şeffaf jel gibi bir akıntı oluyor. Kasık ağırısı ve batma oluyor. Benim hormon değişikliğinden dolayı migren atağım tutuyor. Ama maalesef bu tarz ilaçlar kullanırken bu belirtiler çok farklı oluyor o şekilde anlayamazsın
buse76 birdilektut15 ağrı hep vardı akıntı da ilaç bittikten 4 5 gün sonra öldü bildiğin çamaşırım ıslak altına yapmış gibi öyle akintilarim oldu sümüksü felan şuan ben 26 sindan beri. Adet görüyorum 12 gün felan oldu ilk defa yaşıyorum bunu daha önce bu tarz ilaçları kullandım ama uzamazdi çamur gibi lekeler geliyor anlamış değilim ama seninki büyür gibi günde bir iki mm büyüyor pazartesi saliya büyür bence
buse76 birdilektut15 tüp Bebek merkezlerine sor onların elinde oluyormus birde ona yakın eczanelere sor
birdilektut15 buse76 buldum canım ben küçük bir şehirdeyşmde ankaradan buldum bir arkadaşım alıp göndercek