Yektek22 Az önce de post açtım üstteki laboquick kaset alttaki novacehk erken test. Her ay aynı şey oluyor var gibi görüyorum ama yok. Siz görüyor musunuz ikisinde de bir şey ?
gizem_esmr Yektek22 ah ah canim artik bu testlerde ikinciyi cizgiyi aramaktan gozlerim sasi oldu nerdeyse cok iyi anliyorum seni🙏🏼 ben göremedim ama reglime kac gun var🩷
Susenasu Yektek22 umutlandırmak istemem ama alttakinde silik ben de gördüm. Ben de bu şekilde şüphelenmiştim kan testi vermeniz ya da sabah ilk idrarla tekrar bi test yapmanız daha sağlıklı olur en azından emin olursunuz
Yektek22 @“gizem_esmr”#p35646630 adetime 3 gün var catlamanın 13. Günü olsaydı daha net olmaz mıydı sence ?
gizem_esmr Yektek22 simdi alttakine yogunlasinca bende belli belirsiz bir golge gördüm ama boyle cizgi ararken kendimi bende cok psikolojiye soktugum icin net var diyemiyorum bence bir iki gun sonra tekrarla zaten varsa gunden güne belirginlesecektir 🩷🙏🏼
Susenasu Yektek22 yumurtlamadan tam 12 gün sonra çok çok silik erken gebelik testiyle öğrendim gebeliğimi, emin olmakta fayda var değilse çok umutlanmamış olursunuz ama hamileyseniz de ki inşallah öyledir erkenden güzel haberi alırsınız
Yektek22 Selim_Alparslan usttekinde Dr görüyor musunuz? Catlamanın 13. Günü bugün adete 3 gün var sizce olsaydı daha net olmaz mıydı?
Selim_Alparslan Yektek22 canım üstte yok maalesef ya alttakinde de cok cok hafif yani gözlerim acıdı var mı diye bakmaktan inşallah vardır nasip
gizem_esmr Yektek22 uzulme bitanem bende kac aydir ugrasiyorum en dogru zamanda olucaktir insallah hep kafama takiyordum o zaman hic olmadi kendini rahat birak rutinine devam et 🙏🏼🩷