kubrarsn Ayımdayım hala mide bulantım ve kusmalarım devam ediyor artık dayanamıyorum çok zorlanıyorum gece gündüz kusuyorum her şeyden tiksiniyorum, iğreniyorum. Bu süreç ne zaman kadar devam edecek bilemiyorum, doktorumun verdiği ilaçlar fayda etmiyor hiçbir çaresi yokmuş gibi
tgcaizg kubrarsn benim ilk hamileligimde çok olmuştu 4,5 aya kadar devam etti sonra durdu . Oğlumu doğururken de çıkartmışligim var. Ne zaman geçeceği belli olmuyor . Şimdi 2. Oğluma hamileyim çok bulantım olmamasına rağmen 6. Ayın içindeyiz hala mide bulantım devam eder ara sıra .
kubrarsn tgcaizg benimde ilk hamilelliğim beni resmen her şeyden soğuttu hiçbir şey yapasım gelmiyor kendime bile zor bakıyorum, bebeğim için midem bulana bulana yiyorum bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim 🥲
Gamzeeecn Ben şuan 7. Aydayım hâlâ tiksiniyorum bazı şeylerden,ilk zamanlar da aynı çok zor geçti ,prilam kullanıyorum mide bulantısı hapı ,bünyeden bünyeye değişiyor.inşallah geçer sizin 🫶
kubrarsn Gamzeeecn prilam kullandım zoferde kullandım ama hiçbir etkileri olmadı bana daha çok midemi bulandırdı ilaçlar :(
Ecem_P Ben 6. Haftadayım henüz mide bulantılarım başlamadı ama ne zaman başlıyor sizin ne zaman başladı
kubrarsn Ecem_P benim 4. Haftada başladı belki siz mide bulantısı çekmezsiniz bünyeden bünyeye değişiyor