Zeynepackgz Kızlar idrar yolu enfeksiyonum var doktora gittim benimle pek ilgilenmediği için tedirginim antibiyotik toz şase yazdı 5 haftalık gebeyim bir sorun olmaz demi
Gmz44 Zeynepackgz yok yok olmaz geçen hafta benimde çok arttığı için bana da yazmıştı kullandım rahatladım şükür hamileliğe uygun bi ilaç
C-z-M-d Zeynepackgz benimde başıma başlangıçta geldi tek şase yazdı. Endişe etme genelde uygulama bu. Ama kullandıktan 2 3 gün sonra tekrar idrar tahlili ver dedi. Sorunun devam edip etmediğini anlamak için.
Basakparlar Zeynepackgz enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikelidir düşük erken doğum riskini artırır muhakkak ilaçlarınızı kullanın.
Rvd Zeynepackgz hamilelikte enfeksiyonlara karşı bağışıklık düşüyor ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu olurdum. Antibiyotikte kullandım. Suyun içerisine katılan şaselerden de. bir sorun yaşamadım. Enfeksiyon antibiyotikten daha kötü demişti doktorum
hamcokelek33 O şase inanılmaz faydalı bişey. Gebelikte değil ama hamile kalmadan önce kullanmıştım. Tek seferde düzelmiştim