mihrim_ betus44 bende 9. Hafta da öğrendim çok değişik bir duyguymuş tek yumurta ikizi kız mı erkek mi aşırı merak içindeyim
elifbsraaa1 elifbsraaa1 @betus44 merhaba 😄 size bu bilgilendirme yazısını yazıp tekrar kendim için sormaya geldim 🙈 Doktor tek yumurta ikizi şüphesi var dedi 8. Haftamdayım. Sizin nasıl belli oldu vajinal muayene ile mi? İlk betanız kaçtı? Hiç fotoğraf var mı ultrason
betus44 elifbsraaa1 merhabalar benm 6. Haftada belli oldu ultrasonda belli belirsiz gibiydi ama vajinalde net belli oldu betama hiç baktırmadım evde test yaptım direk doktora gittim
elifbsraaa1 betus44 teşekkür ederimm evet gördüm şimdi yukarda yazışmalarda, Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin ❤️
betus44 elifbsraaa1 Amin hepimizde saglıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏻 endişe duymayın hersey cok güzel olacak güzel düşünün güzel gecsin günleriniz 💐
elifbsraaa1 betus44 yok ben güzel düşünüyorum 😍 Fakat tam olarak net birşey yok ortada ama Prof. Dr. şüphelendiyse vardır bir hayır dedim, beklemedeyim 🥰❤️
betus44 elifbsraaa1 hayırla güzel sonuclar almak nasip olsun ama 8. Haftada belli olması gerekiyor peritonologa görünebilirsiniz kesin sonuc için
elifbsraaa1 betus44 evet 12.haftanda ikili teste gir dedi doktorum ben 10.haftada ultrasonla perinatologa göstereceğim 🥰
betus44 elifbsraaa1 aynen daha sağlıklı olur Rabbim sağlıkla huzurla kucagınıza almayı nasip etsin 🤲🏻