_Birmelekannesii_ 4 gun önce rahim filmi çekildim ve o gün esim de sperm testi verdi doktor ikinizdede hic bir proplem yok dedi ama 5 yıldır gebelik olmuyor diger ay tekrardan klomene baslayacagiz yine olmassa aşılama yaparız dedi 😔
elifbsraaa1 _Birmelekannesii_ canım tüp bebek tedavisi düşündün mü ☺️ 5 yıl yıpratıcı bir süreç yalnız değilsin 10 sene uğraşanlarda var, aşılama da %10-15 oranında gebe kalabilirsin tüp bebekte %50-60
Songulblt _Birmelekannesii_ bende öyleydim rahım fılmınde bırsey çıkmadı stres kaynaklı sebepsiz infertilite dendi Başka bı doktora gıttım anlattım herseyi doğal yolla oluşan sağlıklı bı kızım var dedım 2-3 ay sızı gozlemlıcem dedi eşim de de bı sorun yok bende de en son laporaskopi yapıldı ve tuplerım tıkalı çıktı Allah’ın işine karışmam dedi ama tup benekten başka şansınız yok dendı Bu arada tup bebek yaptırsak tutma olasılığı nedir dedık %90 tutar dedi çünkü yumurta rahım ve sperm de bı problem yok köprü tıkalı diye düşün dedi çok şükür sımdı Hamıleyım önce Allah sonra da o doktor sayesınde
Songulblt elifbsraaa1 doktorunu degıstır yada bu laporaskopi işlemi hakkında bilgi al açılabılme şansı da var ama brnımkı baya ılrrlemıştı açamadı doktor