Nur_Erdugan53 bulutsm Vallahi ben Herhangi bir sıkıntı yoksa 4 haftada bir gidiyorum özel de olsun devlet de olsun 4 haftada bir gidiyorum
Liddle_mom bulutsm ben ozeldeydim 2 haftada 1 gidiyodum ama simdi devlete gectim bide zaman ilerledigi icin (27haftalik olduk) 3 3.5 hafta diye ayarladik artik
bulutsm Liddle_mom devlette mi doğumu planlıyorsunuz genelde ilk takiplerş devlette yaptırıp donra özele gidiyorlar çünkü ondan sordum
Liddle_mom bulutsm yok devlette planliyorum cok icine sindi cunku ozeldeki doktorumla her konuda anlasmazlik yasadim o yuzden devlete gectim artik bu doktorum cok cok iyi
Meryemld bulutsm 5-6-7-11 haftalarda gittim. Sadece 4 kez. İlk ikisinde bebeği görememiştim yoksa bi kere gitmek yeterliydi
bulutsm Liddle_mom bizim burdaki devlet doktorları da baya iyi geldi baştan gitmedim direk özelden paket aldım yoksa bende düşünebilirdim yani
rumikaa bulutsm ben şuan 35+2 baştan beri özel devlet takipliyim başlarda 2 hafta arayla gidiyordum şuan kontroller sıklaştı 1 hafta arayla gidiyorum