bulutsm Esma006 öyle yapayım dimi ya haftaya çarşamba felan mantıklı olabilir sanki umarım cinsiyeti de gösterir🙈
Esma006 bulutsm özele ne zaman gittiniz bilmiyorum ama bana 13+6 da tahmin etmişti tahmin de mi etmedi
bulutsm Esma006 tahmin etti erkek dedi sonra başka doktora gittik kız dedi Yani hiç tahmin de edilmemiş gibi şuan🙈 başa sardık😅
2Princess1Mom bulutsm Ayda 3 kere giriyorum ultrasona. Hem özel hem devlet takipliyim. İlk özele gidiyorum, 10 gün içinde tekrar özele gidiyorum. kontrol hakkımı da kullanıyorum. 10-15 gün sonrada devlete gidiyorum
Abilikardesli bulutsm mecbur dayanıcaksın hergün gidilir mi ikinci gebeliğim bu yarın 2. Detaylımız var salıda normal kontrolümüz var şeker yüklemesi yapılacak
bulutsm Abilikardesli her gün gitmiyorum ki Normalde 10 günde bir oluyor ama bu hafta cinsiyeti göstermedi yine o yüzden 4 gğn arayla gitmek istedim de vazgeçtim şuan🙈
Esma006 bulutsm bende de öyle oldu ozel erkek dedi kontrol altında oldugum doktor sonra. Şehir Hastanesi’ne gittim ilk defa gördüğüm doktor detayliya gün almak için iki hafta oluyor oda kız dedi
2Princess1Mom bulutsm En az 10 gün olmalı bence 😊Ufak bir sıkıntımız çıktı bugün devlet hastanesinde. Yarın özeldeki doktoruma gideceğim. Üst üste girmiş olacağım bende inşallah bir problem olmaz 🙏
Duru25 bulutsm ayda 1 kere gidiyorum. doktorlarda 28. Haftalara kadar bir risk yoksa ayda 1 kez gelmek yeterli diyorlar. Çok sık ultrasona girmekte iyi değil zararlı.
2Princess1Mom bulutsm Amniyon sıvısı azalmış canım 🥺 böbreklerinde genişleme vs olabilir dediler perinatolojiye yönlendirdiler de bi de özeldeki doktorum görsün istedim. İnşallah kötü birşey yoktur 🤲
bulutsm Esma006 detaylı usgde mi belli oldu kız olduğu O zaman artık nettir bizim de mart 5 de detaylı usg bende şehir hastanesinde yaptırıcam en net o olur artık
Ceydaaas1 Esma006 banada ozeldeki erkek dedi ama detaylı da değişir mi bacak arasinda organ vardı sonucta
Sedakrt bulutsm ayda 1 gidiyorum ben hatta devlette detaylıya girdiysem özelde bidaha muayene olmak için gitmedim hem ekstra para vermemek hemde detaylı bakıldığından dolayı. 7.ayıma giricem bu aydan itibaren özelden devam edeceğim muayenelere
bulutsm Sedakrt ben başta paket aldım o şekilde doğum ve musyene herşey dahildi o yüzden uyguna geldi. Şuanki tek ameliyat ücreti kadar hepsini yaptırıyorum gibi yoksa bende çok sık gitmek istemezdim 🥲
Esma006 Devlete gittiğim doktor ise hiç yanılması olmuyor halamlar zamanında gitmiş besbelli erkek dedi pipi fln gosterdi bence sizinki de erkek ,🩵
bulutsm Esma006 bende erkek hissediyorum aslında🙈 hatta şlk erkek diyince kıyafetleri bile almaya başlamıştım pazartesi de kız diyince ara verdim alışverişe😅
Ceydaaas1 bulutsm ben Ankara’dayim adet tarihime göre 14+6 yım ama ozeldeki Dr a göre 16 haftaligim devlet buna istinaden detaylı için gün verirmi bilmiyorum kafam karisti
Esma006 Ceydaaas1 degişicegini sanmıyorum ama 17-18 demi öğrendiniz detaylı 20 de fln oluyor 100 kadından birinde duydum ama erkek olup kız çıkan