Fatosyldz Kızlar bugün temizlik yaptım az önce iç çamaşırımda kahverengi leke olduğunu farkettim yaşayan var mı aranızda. Henüz keseyi görmedim 11 inde bakamaya gidecektim neden olur
Seyyyma7 Fatosyldz Canım leke çok önemli hemen acile git . Benim kuzenimin 2 gündür lekelenmesi oluyormus 6 haftalıktı en son doktora gittiğinde 6.5haftafan sonra bebek ölmüş anne karnında 😔
Ayseegull Fatosyldz bende de 6 ncı haftada olmuştu hemen doktora gittim bana progestan iğne ile tablet vermişti kullandım çok şükür geçti düşük tehtidi demişti doktorum bence hemen bir doktora görün
Alyamerve Fatosyldz banafa cuma oldu kırmızıydı erken dogum tehdidim var 31 haftalıgım bızımkı buyuk oyızden doktora git peogestan yazar
Gulsah7171 Bende de kırmızı nokta kadar lekelenme olmuştu doktora gittim hiçbir sorun yok dedi. Genelde kırmızı ve pembe lekelenme tehlikeli derler yat dinlen geçmez devam ederse doktora git canım kendini korkutma hemen 😊
Fatosyldz Gulsah7171 teşekkür ederim canım en fazla olsa olsa 5 damla olur ama korktum ilk gebeliğim bilmiyorum da korktum teşekkür ederim moral oldu
Sosem Sizi korkutmak istemem ama benim basimada geldi ve 8 haftaliktim bebek karnimda ölmus 10 gundur sonra hastanede hap verip dusuk yaptirdilar 😞