elifbsraaa1 imcakir ayyy maşallah maşallah ❤️❤️❤️❤️ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum bu canım 😍❤️
G-l-y imcakir Hatırlıyorum bende Ekim’de kurtaj oldum onun için hatırladım çok sevindim senin adına Allah’ım sağ salim kucağına aldirsın sağlıkla; senin yaşadığın mucizeyi banada yaşatsın Allah’ım en kısa zamanda inşallah banada dua edermisin
imcakir G-l-y tabiki🥹🤲🏻amin çok teşekkür ederim🙏🏻 darısı inşallah en kısa zamanda sağlıkla seninde başına inşallah 🤲🏻🌸🌸🌸
kalorisizpatates imcakir şükürler olsun o kadar duygulandım ki gözümden yaşlar süzüldü kürtaj yaşayıp kalbi yaralanan bebeğini kaybeden, çocuk hasreti çeken her anneye allah böyle mutluluklar yaşatsın inşallah sağ sağlim kavuşursunuz tebrik ederim💖🤲🏻
gak18 imcakir maşallah 🥹🥹 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ikisine de 🥹🥹 bana da dua edin ne olur kasımda kürtaj oldum ben de hiç korunmadık hamile kalmayı bekliyorum henüz olmadı🥹
imcakir gak18 amin canım🤲🏻 hayırlı zamanda hayırlısıyla Allah sana da nasip eder inşallah tez vakitte ☺️🥹🤲🏻🙏🏻
Meridaily ayalltsc ay bana da yazmak nasip olsun bu cümleyi inşallah😍🤲🏻 dua edin kızlar bana da❤️ sizin adınıza çookk mutluyum, sağlıcakla gelsin bebişleriniz inşallah😍🤲🏻