mcansu aycabelgin0 doğru değil bence oğlumda bir parmak kalınlığında göğüs altımdan kasıklarıma kadar koşu kahve çizgi vardı Şimdi kızım olacak belli belirsiz göbek deliğinin altından başlayan ince belli belirsiz var 34 haftalık oluyor yarın
Selim_Alparslan aycabelgin0 benim ilk hamileligimde göğsümün altından kasiklara kadar iniyordu erkekti, şimdi 7+4 üz şuan sadece kasik üstüne kadar var bilemiyorum cinsiyet ile ilgisi var mıdır 🫣
aycabelgin0 Yasmncm benimde göbek deliğinden aşağı iniyor galiba doğru bu doktor erkek tahmin etmişti
mcansu aycabelgin0 oglumdaki çizgi baya belirgindi hatta nasıl gidecek bu diye düşünüyordum 😅 beyaz tenliyim baya siyaha yakın çok koyu bir çizgiydi kalın göğüs altından kasığa bunda da olur sanmıştım olmadı
mcansu aycabelgin0 oy maşallah 😅 oğlum 3 yaşında onda ne zaman başladı hatırlamıyorum ama şimdi kızımda 34 haftada hala belirgin bişi yok 😅
Zehramecek1 aycabelgin0 tesadüf mü gerçekten bilmiyorum bende ama 2. Gebeliğim ilk erkekti bu kız benimkide her ikisinde de doğru