minemylmzzz Kızlar bugün tam 39 haftalık olduk ama hala açılma vs yok. Ne zaman gelir bu kız? Normal doğum istiyorum ama zor gibi ml?
Phyloo minemylmzzz açılma için fitil kullanılıyor benimde açılmam yoktu 40. Haftada suni sancı alırken son dk sezeryana alındım
Dilamser minemylmzzz çatı muayenesi oldunuz mu ?genelde o yapılırsa doğumu tetikliyor doktorunuzla görüşün 40hafataya kadarda beklemek normal çoğu kişi 40 haftadan sonra doğum yapar.
Duyguceren minemylmzzz 40+1 de normal doğurdum . O zamana kadar benimde hiç açılmam yoktu hatta sancılarımın başladığı zaman bile yoktu sonradan sonradan açıldı
minemylmzzz Duyguceren ya bir de benim 32. haftada sancılarım çok yüksekti ciğer iğnesi falan yapıldı gözetim altında tutuldum erken doğum riskine karşı, şimdi de gelesi yok 😂
Duyguceren minemylmzzz siz benim gelmemi engellersiniz he bakın şimdide ben gelmiyorum demiş😂😂 hayırlısıyla gününü bekliyordun canım 💐
minemylmzzz Duyguceren valla biraz öyle oldu, haftaya tam 9 ay 10 günlük olacak o zaman da gelemezse sezeryan olurum sanırım 😂
Duyguceren minemylmzzz özelse sezeryan şansın var devlette o zor biraz 41 e kadar bekleyip suni sancı veriyorlar😂