Seda5892 Kızlar ben özel hastanede bir kaç gün yattım hamilelik sebebi ile kanamam olmuştu çıkışta ilkinde 300 liralık bir tutar diğerinde de 400 liralık bir tutar ödedim şimdi bana sgk dan mesaj geldi SN. ......., BU BIR BILGILENDIRME MESAJIDIR. 07.01.2019 TARIHINDE OZEL MEDiCANA SiVAS HASTANESi ISIMLI SAGLIK KURULUSUNDAN ALMIS OLDUGUNUZ TEDAVI ICIN KURUMUMUZCA 307.84 TL KARSILANMISTIR. SIKAYETLERINIZI ALO 170 CAGRI MERKEZIMIZE BILDIRINIZ. SAGLIKLI GUNLER DILERIZ. B016 SGK karşıladı ise ben neden ödeme yaptım anlamadım 🤔 bileniniz var mı
Handebl Seda5892 sgk nın ödediği tutar harici kalan parayı ödemiş olabilirsin ama genede ara muhasebesine sor hastanenin bence canım
Seda5892 Deryakaya1802 170 i aradım SGK nın karışladığı kısım dediler ama daha önce farklı bir işlem için aradığımda beni bayağı yanlış yönlendirmişlerdi mecburen kuruma gitmek zorunda kalmıştım kurumdakiler oradakiler bişey bilmiyor demişti 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Deryakaya1802 Seda5892 o zaman hastaneyle görüşün 🤗 Özel hastanede hiç yatış işlemim olmadı bilemiyorum şuan ama kafam çok karışırdı eminim.