Birbenbirbebek deletedmom43191 ay bende bilmiyorum ki tövbe Estağfirullah. Gerçekten bu evhamlılık beni bitirecek .
Mommysangels Birbenbirbebek postunuzun üzerinden zaman geçmiş bayağı merak ettim Öyle bir şüphe varmıydı doktor birşey dedi mi ? Bugen detaylı ultrasonda emin olamadılar sabah 9 da tekrar burda ol dediler yarık dudak izole? Diye not bıraktılar🥺
Birbenbirbebek Mommysangels göremedi tekrar çağırdı gittiğimiz de yüzü dönüktü dudak kontörü cok iyi görünüyor sorun yok dedi umarım sizde de yoktur
Mommysangels Birbenbirbebek yaa çok şükür çok sevindim 😊 Gittim bugün tekrardan şükür doktor herşey yolunda dedi ☺️
Ftm2025 Birbenbirbebek yarık dudak için çenesinin altından bir görüntü alınması gerekiyor bu şekilde gölge olabiliyor bende de böyleydi çok korktum doktorum çene altından bakılır deyip gösterdi çok şükür bir şey yok umarım seninkinde de yoktur
Birbenbirbebek Ftm2025 ah canım cok teşekkür ederim ama ben doğurdum 🥹 cok şükür bir sorun yok demişti zaten 2. Kontrol de suan da yok 🥹