Silanizz-09 Tam 38+1 de sezeryan ile kavuşuyorum hayırlısıyla kızımla çatı muayenesine korka korka gidip tarihimizle geldik haftaya evimde bahar bahçe var inşallah rabbim herkese nasip etsin 🥰🙏🏻
Hdyhdy Silanizz-09 sezaryen olma sebebimiz var miydi siz mi olmak istediniz , ben normal doğumdan korktuğum için istiyorum ama doktorlar ısrarla sezaryene almıyor beni
Silanizz-09 Hdyhdy Ben aslında normal doğum istiyordum dün çatı muayenesi sonrası normal doğumun mümkün olmadığını söyledi doktorum kemik yapım elverişli değilmiş suyumuz da azaldığı için 38 de sezeryan planladı doktorumuz 🥰
Hdyhdy Silanizz-09 çatı muayenesi tam olarak nasıl bir şey parmaklarını sokup açılma car mi diye baktılar hep bana bu çatı muayenesi sayiliyor mu ?
Silanizz-09 Hdyhdy Onun gibi aslında çatala çıkartıp parmaklarıyla kemiğine dokunuyor çocuğun kafası sığar mı kolay doğum olur mu diye
Silanizz-09 Hdyhdy Kişiden kişiye değişiyormuş sanırım acısı ben acı eşiği düşük bir insanım biraz fazla acıdı canım ama öyle çığlık atıcak derecede değildi
Silanizz-09 Yolcu_26 Evet gelişimini tamamlamış zaten alalım dedi suyumuz da az birde çok hareketli bir bebek kordon dolanmasindan korkuyoruz